- Han snakker og er ved bevissthet igjen

Men det er ikke sikkert rockestjernen vil huske kampen med døden.

VED BEVISSTHET: Bret Michaels skal nå ha våknet og begynt å snakke igjen etter sykehusinnleggelsen i forrige uke.  Foto: All Over Press
VED BEVISSTHET: Bret Michaels skal nå ha våknet og begynt å snakke igjen etter sykehusinnleggelsen i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Tilstanden til rockestjernen Bret Michaels (47) - best kjent fra bandet Poison - har vært kritisk de siste dagene etter at leger i forrige uke oppdaget en alvorlig bivirkning etter en hjerneblødning, som førte til at han tidligere denne måneden måtte hasteopereres.

Bivirkningen - som skyldes mangel på et stoff i Michaels' kropp -  kan i sammenheng med hans diabetes føre til anfall. Derfor observeres nå sangeren døgnet rundt på UCLA-sykehuset i Los Angeles.
 
Tilstanden til sangeren beregnes fortsatt som kritisk, men legene er optimistiske på sjansene hans til å bli frisk igjen.

Ifølge flere eksperter er det ikke sikkert at «Celebrity Rehab»-deltageren vil huske noe av hendelsene de siste fem dagene, skriver People.

- De fleste som opplever denne typen hjerneblødning husker ikke så mye av deres innleggelse. De har lite minne, sier Dr. Melvin Field, direktør ved Florida Hospital Neuroscience Institute.

Field forklarer at årsaken til at hukommelsestap ofte forekommer, er at legene gir pasientene smertestillende så de ikke har det vondt, og det kan føre til at de ikke husker så mye.

Hjerneblødningen kan også føre til forvirring hos pasienten. 

Tross minne-problemene bekrefer Michaels talsperson at han er ved bevissthet igjen. Rockeren har også begynt å snakke veldig sakte, og skal være i godt humør.

Michaels skal overvåkes av legene en stund til, og Dr. Field bekrefter at han vil befinne seg på sykehus i hvertfall tre til fire uker.

Legen forteller også at det er stor sannsynlighet for at Michaels vil ha kraftig hodepine de neste ukene.

- Hvis han kom til sykehuset våken og pratende, men med hodepine, er det stor sannsynlighet for at han vil forlate sykehuset i samme tilstand. Men han kommer til å bli helt bra, sier Field.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Observeres døgnet rundt