- Han sminket seg og kledde seg som kvinne

Fotballstjernens elskerinne hevder garderoben hennes fikk like mye oppmerksomhet som henne selv på soverommet...

PRIVATE AVSLØRINGER: Manchester City-stjernen Mario Balotelli blir utsatt for påstander om at han skal ha sansen for å sminke seg og kle seg ut som kvinne av en tidligere elskerinne. Foto: All Over Press
PRIVATE AVSLØRINGER: Manchester City-stjernen Mario Balotelli blir utsatt for påstander om at han skal ha sansen for å sminke seg og kle seg ut som kvinne av en tidligere elskerinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fotballstjernen Mario Balotelli (21) gjør for tiden stor suksess i den britiske klubben Manchester City, men har blitt like kjent for sin eksentriske oppførsel utenfor banen som på gressmatta.

Foran mandagens seriefinale mot erkerivalen Manchester United skaper 21-åringen igjen overskrifter, etter at en tidligere elskerinne hevder han likte å kle seg ut som kvinne foran henne.

Chloe Evans (21) sier til The Sun at hun og Balotelli hadde en affære i to år bak ryggen på hans kjæreste -den italienske modellen Rafaelle Fico (23).

- Han tok på seg kjolene mine, leppestift og øyenskygge, mens han sa «Jeg ser penere ut enn deg!», sier hun til avisen.


Evans skal sist ha vært sammen med fotballstjernen tidligere denne måneden, og ha tilbragt sju dager i hans villa i Manchester.

Der skal hun blant annet ha benyttet tiden til å kle opp Balotelli som en «fotballkone».

- Vi fant en blond parykk og min leppestift, og før du visste ordet av det, var han Marilyn Balotelli!, sier hun til The Sun.Balotelli har også tidligere blitt beskyldt for å ha betalt for sex med Jenny Thompson - som tidligere også skal ha tatt imot penger for å ha sex med Manchester United-stjernen Wayne Rooney.

Chloe Evans sier hun ikke lenger har kontakt med Balotelli etter at de to hadde en kraftig krangel tidligere denne måneden.

- Jeg er lei av alle påfunnene hans. Jeg kunne ikke stole på ham lenger, sier hun til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg falt i søvn mens vi hadde sex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer