- Han slo ut begge fortennene hennes

Nå truer Mel Gibson eks-kjæreste med å vise sjokkbildene i retten.

ANKLAGES FOR MISHANDLING: Mel Gibsons russiske eks-kjæreste Oksana Grigorieva hevder at filmstjernen slo ut fortennene hennes i januar. Foto: Stella Pictures
ANKLAGES FOR MISHANDLING: Mel Gibsons russiske eks-kjæreste Oksana Grigorieva hevder at filmstjernen slo ut fortennene hennes i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren og regissøren Mel Gibson (54) har opplevd et av sine verste personlige mareritt etter at forholdet til russiske Oksana Grigorieva (40) tok slutt i april.

Siden bruddet har paret ligget i en bitter ordkrig med hverandre og kjempet en hard kamp i retten om blant annet omsorgen for deres datter Lucia (8 mnd.).

Sist uke hevdet Oksana at hun satt på et video-opptak hvor Mel Gibson skjeller ut henne og kommer med flere rasistiske uttalelser.

Nå hevder hun også at hun sitter på bildebevis for at Gibson har slått henne i ansiktet flere ganger, mens de var sammen.

Angrepet skal ha skjedd i Malibu 6. januar, og ført til at Oksana mistet to tenner og fikk blåmerker i ansiktet.

- På bildene ser du at begge fortennene hennes er knekt, og at hun har blåmerker i hele fjeset. De vil komme ut en eller annen gang og hun er forberedt på å bruke dem i rettssaken, sier en venn av Grigorieva til Radaronline.com.

Mel Gibsons advokat nekter for at filmstjernen har lagt hånden på sin russiske eks-kjæreste.

Ifølge en venn av Grigorieva er imidlertid voldsepisoden grunnen til at hun har bedt om et besøksforbud mot Gibson.

- Oksana var redd for å gå til politiet. Enhver mishandlet kvinne er det. Mange snakker aldri og lider i flere år, sier kilden til Radaronline.com.

Mel Gibson - som også skal ha bedt om et besøksforbud mot Oksana - skilte seg fra sin kone gjennom 30 år, Robyn, i 2009. De har sju barn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Mel Gibson i ny rasisme-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer