TV-STJERNE: Darius McCrary (bak t.v.) gjorde stor suksess i rollen som Eddie Winslow i TV-serien «Steve». Foran til høyre er Jaleel White, som spilte hovedrollen som nerden Steve Urkel. Foto: ABC
TV-STJERNE: Darius McCrary (bak t.v.) gjorde stor suksess i rollen som Eddie Winslow i TV-serien «Steve». Foran til høyre er Jaleel White, som spilte hovedrollen som nerden Steve Urkel. Foto: ABC Vis mer

- Han slo meg foran sønnen vår

Nå tvinges TV-stjernen til å holde seg unna eks-kona.

Publisert
SEHER.NO:   På 90-tallet gjorde skuespilleren Darius McCrary i ny sesonger stor suksess i TV-serien «Steve», som også har blitt vist på TVNorge.

Etter at serien ble lagt ned i 1998, har det imidlertid vært langt mellom de gode rollene for Darius, som spilte en av naboene til hovedpersonen Steve Urkel.

Nå ser det også ut til at privatlivet er i ferd med å falle i grus for 34-åringen, etter at eks-kona Karrine Steffans har anmeldt ham for konemishandling.

- Han slo meg foran den 12 år gamle sønnen vår. Han tok kvelertak på meg og slo meg med et belte, sier Steffans i anmeldelsen, ifølge nettsiden TMZ.com.

Eks-kona hevder McCrary angrep henne to ganger, en gang i februar og en gang i november i år.

Det siste angrepet skal ha skjedd foran en stor gruppe tilfeldige forbipasserende utenfor et hotell i Los Angeles.

Steffans har nå fått retten til å ilegge eks-mannen et rettslig forbud om å nærme seg henne i påvente av en eventuell rettssak.

McCrary - som ble skilt fra Steffans tidligere i år - har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer