OVERFALT MANN: Etterforskningen er i gang etter at Rhys Ifans skal ha gått løs på en festdeltager natt til søndag. Foto: All Over Press
OVERFALT MANN: Etterforskningen er i gang etter at Rhys Ifans skal ha gått løs på en festdeltager natt til søndag. Foto: All Over Press Vis mer

- Han slo ham gjentatte ganger i ansiktet

Rhys Ifans anklages for overfall.

Publisert
SEOGHØR.NO: «Notting Hill»-stjernen Rhys Ifans (44) har blitt anklaget for å overfalle en gjest i en hotellsuite natt til søndag.

Ifølge nettstedet Female First skal Ifans gjentatte ganger ha slått en gjest i hodet på et nachspiel etter forfesten for BAFTA-utdelingen.

- Han slo ham i ansiktet ganske mange ganger. Jeg tror han prøvde å gjøre sånn at han følte seg som en stor mann. Han ble helt gal, og det så ut som han var helt i sin egen boble, at han ikke tenkte over at det var mange andre som så på, sier teaterprodusent Adam Spreadbury-Maher til nettstedet.

Spreadbury-Maher hadde festet på en Soho-klubb sammen med skuespiller Dominic Cooper, da de endte opp på samme nachspiel som Ifans.

- Jeg visste ikke hvem han var, men vennene mine sa han var en filmstjerne, og at han arrangerte festen. De inviterte oss inn og alt var rolig helt til Rhys ble gal og gikk løs på vennen min. Han ropte: «Hva f... er det du gjør her?» og slo ham i ansiktet og dyttet ham.

Politiet skal ha blitt tilkalt, og de var på plass i halv syv-tiden søndag morgen. Female First skriver at politiet skal ha satt i gang en etterforskning av saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De planlegger å gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer