- Han sliter med motivasjonen

Anders Jacobsen kan legge opp i en alder av bare 26 år.

<strong>USIKKER FRAMTID:</strong> Anders Jacobsen er en av Norges beste hoppere, men nå avslører sportssef Clas Brede Bråthen til Dagbladet at hopptalentet sliter med motivasjonen.  Foto: SCANPIX
USIKKER FRAMTID: Anders Jacobsen er en av Norges beste hoppere, men nå avslører sportssef Clas Brede Bråthen til Dagbladet at hopptalentet sliter med motivasjonen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skihopper Anders Jacobsen (26) har opplyst hoppledelsen at han har mistet lysten på å fortsette å hoppe, skriver Dagbladet.

- Det stemmer at Anders sliter med motivasjonen, Idrett handler om drømmer og gleder. Akkurat nå er ikke dette til stede, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til avisen.

Ringkollen-hopperen er norgesmester, og senest i høst tok han to VM-sølv med Norge i lagkonkurransen i Holmenkollen.

Nyheten skal ifølge Dagbladet ha slått ned som en bombe, men det er fremdeles ikke kjent om 26-åringen virkelig legger skiene på hylla.  

Jacobsen ble pappa i vinter, men dette skal ikke ha hatt noe å si for den manglende lysten til å hoppe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jacobsen slet på skolen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer