AVKREFTER RYKTER: Skuespiller Chris Noth, som spiller «Mr. Big» i den populære serien og filmene «Sex og singelliv» avkrefter ryktene om en planlagt død i en tredje film. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER RYKTER: Skuespiller Chris Noth, som spiller «Mr. Big» i den populære serien og filmene «Sex og singelliv» avkrefter ryktene om en planlagt død i en tredje film. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chris Noth:

- Han skulle ikke dø, alt er bare løgn

Stjernen avkrefter påståtte dødsrykter om den populære «Sex og singelliv»-karakteren.

I november var det nok mange som nesten satt kaffen i halsen, da det ble kjent at «Mr. Big», spilt av Chris Noth (64), angivelig skulle bli tatt livet av dersom det kom en tredje «Sex og singelliv»-film.

I et nytt intervju med The Sun bekrefter Noth selv at han aldri vil komme tilbake som «Mr. Big», men avslører at det langt ifra er fordi han ville dødd.

- Det er ikke noe drama, det er ingen film, det skjer ingenting med den, det er over, uttalte 64-åringen til avisen, og understreket at det ikke kom til å bli en tredje film av den populære serien.

IKONISK PAR: Mange har et spesielt forhold til Mr. Big og Carrie Bradshaw, spilt av Chris Noth og Sarah Jessica Parker. Her på innspillingssettet til den andre «Sex & singelliv»-filmen i 2009. Foto: NTB scanpix
IKONISK PAR: Mange har et spesielt forhold til Mr. Big og Carrie Bradshaw, spilt av Chris Noth og Sarah Jessica Parker. Her på innspillingssettet til den andre «Sex & singelliv»-filmen i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Overfor avisen presiserte også skuespillerstjernen at påstandene om at karakteren hans var planlagt å dø, ikke stemmer.

- Han skulle ikke dø, alt er bare løgn, uttalte han videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Skal ha planlagt hjerteinfarkt

Forventningene om en tredje «Sex og singelliv»-film startet allerede da film nummer to snurret på lerretene verden over.

Høsten 2017 skulle produksjonen av den siste filmen i den planlagte trilogien ha startet. Prosjektet ble imidlertid skrinlagt da skuespiller Kim Cattrall (62) takket nei til å gjenta rollen som den frisinnede PR-agenten Samantha Jones.

Ryktene om det angivelige planlagte dødsfallet til den populære karakteren «Mr. Big», bunner i en podkastepisode av «Origins» med forfatter James Andrew Millers (61).

Der snakket Miller om nettopp hvorfor Cattrall skal ha takket nei til rollen i en tredje film.

- Kilder nærme Kim tror manuset hadde lite å tilby karakteren Samantha, uttalte Miller i podkasten.

- De peker på en scene tidlig i filmen, der Mr. Big dør av et hjerteinfarkt i dusjen, og at resten av filmen hovedsakelig handler om hvordan Carrie takler sorgen, heller enn vennskapet mellom de fire kvinnene.

Saken fortsetter nedenfor.

TAKKET NEI: Under kveldens «Skavlan» forteller skuespiller Kim Cattrall at hun i utgangspunktet nei til rollen som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Video: NRK Vis mer

- Divaoppførsel

Ifølge The Telegraph hadde Cattrall tidlig gitt tydelig uttrykk for at hun ikke var interessert i å spille i flere filmer i «Sex og singelliv»-universet, og manuset, som etter sigende skal ha gitt henne en mindre rolle enn i tidligere filmer, skal ha vært spikeren i kista.

Dette skal tilsynelatende ha provosert Cattralls medskuespillere, blant andre Sarah Jessica Parker (53), som har hevdet at Catrall helt fra starten av ha vært interessert i en ny «Sex and the City»-film, men på grunn av 62-åringens høye krav og diva-oppførsel førte det til at planene ble avlyst.

I ettertid har Cattrall avvist påstandene, og kom med sylskarpe replikker tilbake mot sin skuespillerkollega, der hun blant annet har hevdet at de aldri har vært venner.

STJERNER: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall ble store stjerner i «Sex og singelliv», som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Patrick Demarchelier/ AP/ NTB scanpix
STJERNER: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall ble store stjerner i «Sex og singelliv», som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Patrick Demarchelier/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Avviste alle rykter

Ifølge The Daily Mail satte også Cattrall økonomiske betingelser for en eventuell reprise av rollen som Samantha - blant annet at Warner Bros produserte andre prosjekter hun var involvert i.

Piers Morgans talkshow «Life stories» i 2017 avviste Cattrall dette, samt påstander om at hun hadde «oppført seg som en diva» under forhandlingene om den planlagte filmen.

- Det handler ikke om mer penger, flere scener eller om noe sånt. Det handler om å sette punktum for et kapittel og starte et nytt. Jeg er 61 år, og det er på tide, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke den barnemodellen mamma ønsket seg

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

Skal ha forårsaket Tristan-skandalen

- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

- Det var et voldsomt og smertefullt brudd

- Hun er det fineste vi noen gang har sett

- Hun er det fineste vi noen gang har sett

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

Spørsmålene Ørjan Burøe nekter å svare på

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

Får fansen til å klø seg i hodet med dette bildet

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

- Brudd for Khloé etter ny utroskap

Gjemte seg på hemmelig babyshower

Gjemte seg på hemmelig babyshower

Svensk actionstjerne tiltalt for drap på kona

Svensk actionstjerne tiltalt for drap på kona

Svarer han på romanseryktene her?

Svarer han på romanseryktene her?

Ble bestemor for syvende gang

Ble bestemor for syvende gang

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255