Chris Noth:

- Han skulle ikke dø, alt er bare løgn

Stjernen avkrefter påståtte dødsrykter om den populære «Sex og singelliv»-karakteren.

AVKREFTER RYKTER: Skuespiller Chris Noth, som spiller «Mr. Big» i den populære serien og filmene «Sex og singelliv» avkrefter ryktene om en planlagt død i en tredje film. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER RYKTER: Skuespiller Chris Noth, som spiller «Mr. Big» i den populære serien og filmene «Sex og singelliv» avkrefter ryktene om en planlagt død i en tredje film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november var det nok mange som nesten satt kaffen i halsen, da det ble kjent at «Mr. Big», spilt av Chris Noth (64), angivelig skulle bli tatt livet av dersom det kom en tredje «Sex og singelliv»-film.

I et nytt intervju med The Sun bekrefter Noth selv at han aldri vil komme tilbake som «Mr. Big», men avslører at det langt ifra er fordi han ville dødd.

- Det er ikke noe drama, det er ingen film, det skjer ingenting med den, det er over, uttalte 64-åringen til avisen, og understreket at det ikke kom til å bli en tredje film av den populære serien.

IKONISK PAR: Mange har et spesielt forhold til Mr. Big og Carrie Bradshaw, spilt av Chris Noth og Sarah Jessica Parker. Her på innspillingssettet til den andre «Sex & singelliv»-filmen i 2009. Foto: NTB scanpix
IKONISK PAR: Mange har et spesielt forhold til Mr. Big og Carrie Bradshaw, spilt av Chris Noth og Sarah Jessica Parker. Her på innspillingssettet til den andre «Sex & singelliv»-filmen i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Overfor avisen presiserte også skuespillerstjernen at påstandene om at karakteren hans var planlagt å dø, ikke stemmer.

- Han skulle ikke dø, alt er bare løgn, uttalte han videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Skal ha planlagt hjerteinfarkt

Forventningene om en tredje «Sex og singelliv»-film startet allerede da film nummer to snurret på lerretene verden over.

Høsten 2017 skulle produksjonen av den siste filmen i den planlagte trilogien ha startet. Prosjektet ble imidlertid skrinlagt da skuespiller Kim Cattrall (62) takket nei til å gjenta rollen som den frisinnede PR-agenten Samantha Jones.

Ryktene om det angivelige planlagte dødsfallet til den populære karakteren «Mr. Big», bunner i en podkastepisode av «Origins» med forfatter James Andrew Millers (61).

Der snakket Miller om nettopp hvorfor Cattrall skal ha takket nei til rollen i en tredje film.

- Kilder nærme Kim tror manuset hadde lite å tilby karakteren Samantha, uttalte Miller i podkasten.

- De peker på en scene tidlig i filmen, der Mr. Big dør av et hjerteinfarkt i dusjen, og at resten av filmen hovedsakelig handler om hvordan Carrie takler sorgen, heller enn vennskapet mellom de fire kvinnene.

Saken fortsetter nedenfor.

TAKKET NEI: Under kveldens «Skavlan» forteller skuespiller Kim Cattrall at hun i utgangspunktet nei til rollen som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Video: NRK Vis mer

- Divaoppførsel

Ifølge The Telegraph hadde Cattrall tidlig gitt tydelig uttrykk for at hun ikke var interessert i å spille i flere filmer i «Sex og singelliv»-universet, og manuset, som etter sigende skal ha gitt henne en mindre rolle enn i tidligere filmer, skal ha vært spikeren i kista.

Dette skal tilsynelatende ha provosert Cattralls medskuespillere, blant andre Sarah Jessica Parker (53), som har hevdet at Catrall helt fra starten av ha vært interessert i en ny «Sex and the City»-film, men på grunn av 62-åringens høye krav og diva-oppførsel førte det til at planene ble avlyst.

I ettertid har Cattrall avvist påstandene, og kom med sylskarpe replikker tilbake mot sin skuespillerkollega, der hun blant annet har hevdet at de aldri har vært venner.

STJERNER: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall ble store stjerner i «Sex og singelliv», som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Patrick Demarchelier/ AP/ NTB scanpix
STJERNER: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall ble store stjerner i «Sex og singelliv», som gikk på TV fra 1998 til 2004. Foto: Patrick Demarchelier/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Avviste alle rykter

Ifølge The Daily Mail satte også Cattrall økonomiske betingelser for en eventuell reprise av rollen som Samantha - blant annet at Warner Bros produserte andre prosjekter hun var involvert i.

Piers Morgans talkshow «Life stories» i 2017 avviste Cattrall dette, samt påstander om at hun hadde «oppført seg som en diva» under forhandlingene om den planlagte filmen.

- Det handler ikke om mer penger, flere scener eller om noe sånt. Det handler om å sette punktum for et kapittel og starte et nytt. Jeg er 61 år, og det er på tide, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke den barnemodellen mamma ønsket seg