- Han skulle gjerne hatt en sønn

Samsaya er forbannet fordi faren ønsket seg en gutt.

KJEMPER FOR LIKESTILLING: Samsaya engasjerer seg sterkt for kvinners rettigheter, og ble forbannet da faren sa at han ønsket seg en sønn.  Foto: Stella Pictures
KJEMPER FOR LIKESTILLING: Samsaya engasjerer seg sterkt for kvinners rettigheter, og ble forbannet da faren sa at han ønsket seg en sønn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske popstjernen Samsaya (32) har lenge engasjert seg i kvinners rettigheter og kjemper for likeverd gjennom ulike organisasjoner. I den siste utgaven av ELLE forteller 32-åringen at hun engasjerer seg så sterkt, fordi det er et tema hun også er opptatt av i privatlivet.

- Jeg har vært forbanna for dette her lenge. (…) Pappa har to døtre, og elsker jo oss for det vi er, og han skjønner ikke at det er noe galt i å si at han gjerne skulle hatt en sønn. Men for meg er bare et sånt utsagn og hvilke holdninger det representerer en uting, sier hun til ELLE.

Samsaya er født i India, men 11 måneder gammel flyttet hun med familien til Norge, og vokste opp på Ellingsrud. 32-åringen forteller at det ikke alltid har vært like lett å jobbe som artist.

- Jeg vet godt hvordan det er å føle seg utenfor. Jeg valgte selv en karriere og en drøm som familien min synes var veldig rar, sier hun.

  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor hadde hun malt seg rundt øyet  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer