LO GODT: Naomi Watts lo godt da hun fortalte Ellen DeGeneres at ektemannen Liev Schreiber gjerne skulle hjulpet henne med å amme.  Foto: The Ellen DeGeneres Show
LO GODT: Naomi Watts lo godt da hun fortalte Ellen DeGeneres at ektemannen Liev Schreiber gjerne skulle hjulpet henne med å amme. Foto: The Ellen DeGeneres ShowVis mer

- Han skulle gjerne ammet!

Naomi Watts ektemann er ikke helt som alle andre...

SEHER.NO: Nybakt mamma Naomi Watts (40) er ikke blant dem som kan klage over at ektemannen ikke bidrar når det gjelder barnepass.

Watts' skuespillerektemann Liev Schreiber (41) er nemlig blant de mer ivrige fedrene, og elsker å hjelpe til hjemme med parets to sønner - Alexander (1) og Samuel (2 måneder).

Det kunne skuespillerinnen fortelle under et besøk på "The Ellen DeGeneres Show" denne uken.

- Han er en veldig hjelpsom og involvert far. Han passer mye på Sasha (parets kallenavn for Alexander) om natten, men han kan ikke gjøre det samme med Sammy, for jeg ammer han. Selv om han med det første barnet sa "jeg vil ha en herre-pupp", humret Watts under tv-intervjuet.

Ifølge skuespillerinnen kan man nemlig kjøpe "herre-bryster", som da er et slags apparat fedrene kan feste til brystet, som har en slange som spruter melk i munnen til babyen.

- Man kan faktisk kjøpe sånne. Du fester de og så mater de gjennom en slange. Det hjelper i forhold til bondingen mellom far og barn, forteller Watts.

Hjelpen fra ektemannen hadde kanskje ikke vært å forakte for "King Kong"-stjernen, som innrømmet at hun fortsatt ikke sover spesielt mye om natten.

- Jeg ammer gjennom hele natten. Han spiser fortsatt hver tredje-fjerde time, sa skuespillerinnen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Viste seg naken på settet!