FORELSKET I 2011: Justin Bieber og Selena Gomez på Hawaii i 2011, etter at de ble kjærester. Samme år skal Bieber ha skrytt til venner av han var den første mannen Selena hadde sex med. Foto:  Splash News/ All Over Press
FORELSKET I 2011: Justin Bieber og Selena Gomez på Hawaii i 2011, etter at de ble kjærester. Samme år skal Bieber ha skrytt til venner av han var den første mannen Selena hadde sex med. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Han skrøt av at han var Selenas første

Justin Bieber sparte ikke på detaljene overfor vennene etter hyrdestunden.

BLE ARRESTERT: Justin Bieber ble i januar arrestert i Miami etter å ha forsøkt å kjøre dragrace inne i byen. Foto: All Over Press
BLE ARRESTERT: Justin Bieber ble i januar arrestert i Miami etter å ha forsøkt å kjøre dragrace inne i byen. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21) var Hollywoods heteste kjendispar, da de i 2011 bekreftet at de hadde blitt kjærester.

Nå sier en venn av Bieber til nettsiden Radaronline at Bieber samme år skrøt av at han var den første mannen Selena hadde gått til sengs med.

- Det skjedde sommeren 2011. De fløy til Palm Springs hvor de hadde leiet et svært privat sted. Turen ble kun arrangert fordi Selena hadde sagt ja til å ha sex med ham. De hadde begge lyst fordi de var forelsket.

Senere skal Bieber ha fortalt vennene at natten var det som overbeviste ham om at Selena virkelig elsket ham.

- Han sa «jeg skjønte at hun elsket meg, da hun ga meg jomfrudommen sin», sier kilden til nettsiden Radaronline.Forholdet mellom Justin og Selena har siden gått opp og ned i kjølvannet av hans stadig mer skandaleombruste oppførsel.

Etter at Bieber ble arrestert i Miami, og tidligere skal ha blitt koblet til flere narkotikaskandaler, skal Selena ha brutt kontakten og bedt ham gå i terapi.

- Jeg kjøper ikke drittpraten din lenger. Jeg var ærlig mot deg og ga deg en ny sjanse. Vennene mine hadde rett. Du er en ordentlig drittsekk, skal hun ha sagt i en tekstmelding til «Baby»-sangeren tidligere i år.

Hverken Selena Gomez eller Justin Bieber har kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Smiler på politibildet