- Han skriver bryllupssang til henne

Amerikansk kjendisblad hevder Twilight-stjernene gifter seg i år.

PLANLEGGER BRYLLUP: Kristen Stewart og Robert Pattinson skal angivelig gifte seg i år. Foto: All Over Press
PLANLEGGER BRYLLUP: Kristen Stewart og Robert Pattinson skal angivelig gifte seg i år. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Det amerikanske kjendisbladet Ok Magazine, hevder at skuespillerkollegaene Kristen Stewart (22) og Robert Pattinson (26) gifter seg i år.  I brullypet skal det serveres pizza, og det skal dekoreres med svarte og røde roser.

- De syns begge at bryllupsscenen i den siste Twilight-filmen var urteit, og vil ha noe mer autentisk i virkeligheten. Noe med sjel i, sier en kilde ifølge bladet.

Robert skal angivelig ha kjøpt en svindyr smaragdring til Kristen. De to spiller også par i «Twilight»-filmene, og er aktuelle i den femte og avsluttende filmen som kommer i november.

- Det er viktig for ham at musikk er en stor del av bryllupet. Han holder på å skrive en sang til Kristen, og planlegger å fremføre den på gitaren han fikk av henne, forrige jul.

I fjor hevdet Pattinson at paret teknisk sett er gift allerede, fordi de brukte en ekte prest i bryllupsscenen til forrige film.

- Selve bryllupsscenen er morsom fordi vi brukte en ekte prest. Så teknisk sett er vi allerede gift, for han sa alle de tingene man pleier å si i en normal seremoni. Vi er ikke gift ifølge loven, men etter kirkens regler er vi faktisk gift regner jeg med, sa Pattison ifølge ContactMusic.

Det var Kristen som i oktober, bekreftet at vampyrparet på film, også var et par i virkeligheten. Men til tross for at det kommende bryllupet deres preger forsiden til OK Magazine, har ikke paret bekreftet bryllupsplanene selv. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - De tåler ikke trynet på hverandre