ROMANTIKKEN BLOMSTRER: Michael Douglas avslørte at han overveldet kona Catherine Zeta-Jones med gaver på morsdagen søndag. Her er de sammen på Actors Fund-gallaen i New York mandag. Foto: Afp
ROMANTIKKEN BLOMSTRER: Michael Douglas avslørte at han overveldet kona Catherine Zeta-Jones med gaver på morsdagen søndag. Her er de sammen på Actors Fund-gallaen i New York mandag. Foto: AfpVis mer

- Han skjemte meg bort på morsdagen!

Michael Douglas' overraskelse gjorde inntrykk på hans kone Catherine Zeta-Jones.

SEOGHØR.NO: Søndag ble det feiret morsdag i USA og for skuespilleren Catherine Zeta-Jones (45)  ble det en spesiell opplevelse.

Catherine - som er kjent fra blant annet filmer som «Zorro» og «Chicago» - avslører til Extra TV at hun ble overveldet av romantiske overraskelser fra ektemannen Michael Douglas (70).

Douglas  - som også er en av Hollywoods største filmstjerner - har vært gift med Zeta-Jones siden år 2000 og de har barna Dylan (14) og Carys (12) sammen.

- Han skjemte meg bort på morsdagen. Det er en av de beste dagene jeg har hatt i mitt liv. Jeg må gjøre noe riktig, sa Zeta-Jones, da paret ankom Actors Fund-gallaen i New York tirsdag.

Michael Douglas avslørte at overraskelsene bestod av «blomster, gaver og mye kjærlighet».

ELSKER Å VÆRE SAMMEN MED BARNA: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones sammen med barna Carys og Dylan. Foto: Instagram
ELSKER Å VÆRE SAMMEN MED BARNA: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones sammen med barna Carys og Dylan. Foto: Instagram Vis mer

Sensommeren 2013 kom nyheten om at Hollywood-yndlingene Michael Douglas (70) og Catherine Zeta-Jones (45) skulle separeres.

Paret hadde lenge hatt det vanskelig i forholdet blant annet på grunn av Michaels kamp mot kreften og Catherines bipolare lidelse.

Douglas har i etterkant sagt at han tok sine nærmeste for gitt, og i mars i 2014var gifteringene tilbake på fingrene.

I sommer planlegger de to å være mest mulig sammen med barna sine.

- Vi prøver så godt vi kan å være sammen med barna om sommeren. Vi elsker å være sammen med dem, sier paret.

LES OGSÅ: Michael Douglas åpner seg om bruddet