AVSLØRER EKTEMANNEN: Coleen Rooney forteller hvordan Wayne oppfører seg med babyen i hjemmet. Foto: Stella Pictures
AVSLØRER EKTEMANNEN: Coleen Rooney forteller hvordan Wayne oppfører seg med babyen i hjemmet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han skifter ikke bleier

Kona avslører hvordan fotballstjernen er privat...

Publisert
SEHER.NO: «Han er tøff ute på fotballbanen, men Wayne Rooney (24) er en myk mann når det kommer til hans familie». Slik beskriver den britiske tabloidavisen Daily Mail fotballstjernen. I et nytt intervju med hans kone, Coleen (23), avslører hun hvordan stjernespilleren er privat.

Paret ble foreldre for første gang i november, da lille Kai kom til verden. Coleen hevder at ektemannen brøt helt sammen så tårene trillet under fødselen.

- Wayne fylte seg helt opp. Jeg tror han var i sjokk over hele situasjonen. Jeg begynte å gråte i det øyeblikket de la ham inntil huden min, sier Coleen til Hello! Magazine.

Nå avslører 23-åringen at Manchester United-spilleren er svært flink med babyen på hjemmebane, men én ting styrer han unna.

- Han er et naturtalent med babyen. Wayne er så tålmodig og det er veldig bra. Han liker å være involvert. Men han skifter ikke akkurat bleier, jeg er jo alltid der. Men han mater ham og legger ham.

Coleen forteller at hun fortsatt har tilgode å kvitte seg helt med babymagen, men det haster heller ikke.

- Jeg har fortsatt en liten mage. Det kommer seg, men man kan ikke gjøre det for raskt, og for å være helt ærlig bryr det meg ikke for mye. Det er jo bare en del av det å være gravid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fra fødestua til barfest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer