- Han sjokkerte Oslo-publikumet

Publikum fikk seg litt av en overraskelse da Ke$ha spilte i Oslo.

<strong>STJERNEMØTE:</strong> Alice Cooper stakk innom lydsjekken til Ke$ha tirsdag. Da klarte hun å overtale ham til å synge sangen School's Out med henne. Foto: All Over Press
STJERNEMØTE: Alice Cooper stakk innom lydsjekken til Ke$ha tirsdag. Da klarte hun å overtale ham til å synge sangen School's Out med henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag kveld opptrådte popstjernen Ke$ha (24) på Sentrum Scene i Oslo. Og de som hadde møtt opp for å se stjernen, fikk dobbel valuta for pengene.

Midt under konserten dukket nemlig rockestjernen Alice Cooper (63) opp på scenen, noe som ikke var annonsert på forhånd.

- Han sjokkerte Ke$ha-fansen da han entret scenen i Oslo i Norge tirsdag kveld, skriver den amerikanske nettsiden Contactmusic.com.

Ifølge nettstedet ble avgjørselsen om gjesteopptredenen tatt etter at Cooper stakk innom lydsjekken for å hilse på popstjernen.

Cooper har sammen med Iron Maiden konsert i Telenor Arene onsdag kveld. Det var tydelig at Ke$ha satte pris på rockerens gjesteopptreden, som skjedde under Ke$ha-versjonen av Alice Cooper-sangen «School's Out».

«Takk for at du kom til Oslo for å gjøre School's Out med meg, pappa. Legende. F**ns legende.», skrev hun etter konserten på sin egen Twitter-side.

«Takk Ke$hasuxx! Neste gang tar vi det når mitt band spiller, pass på å ta med plaster.», skriver Cooper humoristisk tilbake på Twitter.

Dette var andre gangen de to stjernen dukket opp på samme scene sammen. Første gang det skjedde var i oktober 2010 under en Alice Cooper-konsert i Nashville.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kan fansen ha seg med Ke$ha

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer