- Han sier moren er et monster

Kim Kardashians lillebror føler seg mobbet av sine nærmeste.

FULL SPLID: Robert Kardashian føler seg såret av moren Kris Jenners stadige mas om at han må gå ned i vekt og stempler henne som et monster. Foto: Juilano-Maciel/X17online.com/All
FULL SPLID: Robert Kardashian føler seg såret av moren Kris Jenners stadige mas om at han må gå ned i vekt og stempler henne som et monster. Foto: Juilano-Maciel/X17online.com/All Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Robert Kardashian (27) skapte overskrifter da han 24. mai reiste fra søsteren Kims bryllup i Italia før seremonien startet.

Det ble spekulert i hva som lå bak brorens dramatiske exit, og det har kommet frem at Rob følte seg mobbet på grunn av vekten og skal ha forlatt Italia oppløst i tårer.

Robert skal ha blitt deprimert som et resultat av den lange kampen mot kiloene.

Kardashian-klanen har flere ganger poengert at de setter familie før alt annet, men sannheten skal være en helt annen. Ifølge kilder magasinet Star har snakket med er nemlig Roberts mor Kris Jenner (58) ikke en støttespiller, men mobber sønnen for vekten.

DROPPET BRYLLUPET: Lillebroren var ikke blant gjestene da Kim og Kanye ble mann og kone i Firenze.
DROPPET BRYLLUPET: Lillebroren var ikke blant gjestene da Kim og Kanye ble mann og kone i Firenze. Vis mer

- Han er i ferd med å miste kontrollen og det er morens skyld. Hele verden tror Kardashian-familien er så lykkelige, men Kris behandler Rob som dritt. Han sier at hun er et monster, det forteller en kilde nær stjernen til Star ifølge Radaronline.

Kris får også mye av skylden for at Robert forlot Kim og Kanye Wests bryllup.

- Alle tror han droppet bryllupet på grunn av Kim, men det er moren som får ham til å føle seg elendig.

Flau over sønnen

Før bryllupet skal Kris ha beordret sønnen om å gå ned minst 30 kilo for ikke å skjemme ut familien.

– Han sliter med vekta, og veier nå nesten 120 kilo. Kris sier at han er en skam for familien, og krever at han går ned 30 kilo innen Kim skal stå brud, sa en kilde før bryllupet til National Enquirer.

DRASTISK VEKTØKNING: Robert Kardashian veier over 120 kilo.  Foto: Stella Pictures
DRASTISK VEKTØKNING: Robert Kardashian veier over 120 kilo. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kris Jenner styrer store deler av Kardashian-imperiet og er manager for flere av sine berømte barn. Hun skal ikke være fornøyd med at Robert ikke lever opp til familiens glamorøse og feilfrie image.

- Han er det eneste av barna hun er flau over - en overvektig fyr med en mislykket sokkekolleksjon.

Robert har de siste årene prøvd å unngå rampelyset og har istedet fokusert på å designe sokker under navnet Arthur George.

Etter all dramatikken rundt Kims bryllup skal Robert være fast bestemt på å miste vekten sammen med sin personlige trener.

FIKK ULTIMATUM: Kris skal ha forlangt at Rob gikk ned 30 kilo før Kims bryllup. Her er mor og sønn avbildet i mars i fjor da Rob var flere kilo lettere enn i dag.  Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
FIKK ULTIMATUM: Kris skal ha forlangt at Rob gikk ned 30 kilo før Kims bryllup. Her er mor og sønn avbildet i mars i fjor da Rob var flere kilo lettere enn i dag. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ny Kardashian-baby på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer