<strong>HVA SER DU PÅ ASHTON:</strong> Ashton Kutcher er fascinert over Lea Micheles utrigning på premieren av «New Years Eve».  Foto: Stella Pictures
HVA SER DU PÅ ASHTON: Ashton Kutcher er fascinert over Lea Micheles utrigning på premieren av «New Years Eve». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han sier han er glad for skilsmissen

Kilder nær stjernen forteller at han fortsetter med de unge damene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For snaue tre uker siden ba Demi Moore (49) om å skilles fra Ashton Kutcher (33) etter at det syv år lange forholdet gikk i vasken på grunn av Kutchers angivelige utroskap.

Nå strør «Two And a Half Men»-skuespilleren salt i såret til den sørgende Demi, ved å gi uttrykk for at han er glad for å skilles.

- Det er som om ekteskapet ikke betydde noen ting for ham, sier en kilde til OK! Magazine.

Likevel ble det skrevet at Kutcher ba Moore på sine knær om å ta ham tilbake før hun ba om skilsmisse. Det kan bare ha vært et skuespill.

- Nå er det som om han har skrudd av en bryter, og Demi tror at han kan ha spilt. Jeg mener, hvordan kan han være i så godt humør på settet. Akkurat som om han ikke har noen problemer i hele verden. Det er akkurat som om han nyter livet.

Det ble hevdet at skuespilleren var utro med 22 år gamle Sara Leal på Demi og Ashtons seks års bryllupsdag. Nå sies det at Kutcher fortsetter å kose seg med de unge kvinnene.

- Han sier til alle at han er glad forholdet er over. Det er faktisk mange som sier at Ashton fortsetter å gå etter de unge jentene, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Demi har bedt om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer