- Han sier han alltid skal være der

Isabella Martinsen om tiden etter bruddet.

BRUDD: I januar gikk Isabella Martinsen og Knut Magnus Due-Tønnesen hvert til sitt etter å ha vært kjærester siden 2009. Her fra en premierefest på Bar Tjuvholmen i Oslo i 2010. Foto: FAME FLYNET
BRUDD: I januar gikk Isabella Martinsen og Knut Magnus Due-Tønnesen hvert til sitt etter å ha vært kjærester siden 2009. Her fra en premierefest på Bar Tjuvholmen i Oslo i 2010. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar bekreftet den flotte programlederen Isabella Martinsen (33) overfor Seoghør.no at det hadde blitt slutt mellom henne og samboeren Knut Magnus Due-Tønnesen (30).   

Paret ble sammen sensommeren 2009.

Til gratismagasinet PlussTid snakker 33-åringen ut om tiden etter bruddet, og forteller blant annet at hun og datteren Filipa på 8 år dro på aleneferie på badeland og sjekket inn på hotellsuite, rett etter bruddet.

- Slikt skal jeg bli flinkere til å prioritere fremover. Før reiste vi bare for å besøke andre, ikke for å bruke tid på oss selv, forteller hun i intervjuet.

Datteren Filipa fikk Isabella med eks-mannen Finn-Erik Rognan (37). Da paret gikk fra hverandre i 2009 brukte de Twitter for å annonsere bruddet.

TV 2-værmelderen har tidligere fortalt at hun anser eksmannen som én av sine beste venner, og i intervjuet med PlussTid kommer det frem at både hun og datteren også har et godt forhold til ekskjæresten Due-Tønnesen.

- Han har lovet henne å få bli med på hytta til sommeren, og sier at han alltid skal være der. Så det får vi stole på. Heldigvis har jeg et godt forhold både til ham og eksmannen min.

Hun forteller også at det noen ganger er god å kunne le av ting som i blant er vanskelig:

- Nylig var begge to med på et arrangement på Filipas skole. Da tullet vi med at det kanskje kom til å være en tredje mann med på arrangementet til neste år.

LES OGSÅ: Slik slår hun tilbake mot bruddet
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer