- Han setter jo halve brudefølget i offside

TV 2-programleder Jon Børrestad mener kollegaen kunne truffet bedre på valg av bryllupsdato.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Flere av TV 2-sportens største profiler var invitert da kollega Kristian Oma (34) giftet seg med Kamilla Oma (32) i Hardanger i helgen. Og det gikk ikke ubemerket hen at den store dagen var lagt til åpningshelgen av Premier League.

Programleder Jon Hartvig Børrestad (34) var Kristians forlover og mener bestevennen gjerne kunne valgt en annen helg.

- Det er jo forferdelig dårlig timing selvfølgelig. Helt grusomt. Han setter jo halve brudefølget i offside, smiler Jon, som vanligvis leder fotballsendingene fra studio.

- Øyvind Alsaker skulle kommentert, jeg skulle vært i studio. Men hva kan man gjøre? Man må jo holde seg til sine forpliktelser som forlover. Og vi er jo her, forteller Jon.

Og med så mange fotballinteresserte gjester, var det mange som hadde behov for å følge med på resultatene.

- Jeg har veldig liten festblære så jeg kommer til å gå på do veldig ofte for å sjekke. Det blir vanskelig og før første gang kommer det til å være kø på herretoalettet, ler Jon Børrestad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om TV-rappingen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer