<strong>BEKYMRET:</strong> David Beckham skal være svært bekymret for sønnens forhold, etter at Brooklyn og Hana er blitt avbildet i opphetede diskusjoner ved flere anledninger de siste ukene. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: David Beckham skal være svært bekymret for sønnens forhold, etter at Brooklyn og Hana er blitt avbildet i opphetede diskusjoner ved flere anledninger de siste ukene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brooklyn og David Beckham:

- Han setter en stopper for Brooklyns forhold

Den tidligere fotballproffen skal være bekymret for sønnen.

Publisert

Stjerneparet David (44) og Victoria Beckham (45) har opp gjennom årene stått sammen gjennom tykt og tynt, og til tross for skriverier om både utroskapsrykter og brudd, feirer de snart 20 års bryllupsdag.

Med andre ord kan det se ut til at kjendisparet har funnet nøkkelen til et lykkelig, langvarig ekteskap.

<strong>STJERNEPAR:</strong> David og Victoria Beckham har vært gift siden 1999, og har fire barn sammen. Her i 2005. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: David og Victoria Beckham har vært gift siden 1999, og har fire barn sammen. Her i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har fire barn sammen, Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) og Harper (7). Nå som de to eldste er i ferd med å tre inn de voksnes rekker, kan det se ut til at også de har begynt å lete etter sitt livs store kjærlighet.

Mens Romeo nylig ble koblet til «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (15), har Brooklyn hatt flere kjærester de siste årene.

Han datet lenge skuespiller Chloë Grace Moretz (22), før de gikk hver til sitt i begynnelsen av 2018. Deretter ble han avbildet med modellen Lexi Wood (21), før han i desember møtte Hana Cross (22).

View this post on Instagram

Me and my girl. Luckiest man in the world. Love you baby 😘

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Trøblete forhold

Duoen har for lengst bekreftet at de er kjærester, og Hana har blant annet blitt observert sammen med familien Beckham i London ved flere anledninger. Under filmfestivalen i Cannes i mai poserte de sammen på den røde løperen for første gang.

Ting ser imidlertid ikke ut til å gå helt på skinner for paret, som den siste tiden er blitt observert i svært opphetede diskusjoner. Blant annet ble de fotografert av flere paparazzier etter sin rød løper-debut i Cannes, der de begge var tydelig oppgitt.

Ifølge The Sun har det unge paret også slått opp flere ganger, for så å finne tilbake til hverandre igjen.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Foreldrene er bekymret

Det turbulente forholdet skal nå ha fått pappa David til å sette ned foten. Ifølge den britiske tabloidavisen har den tidligere fotballstjernen bedt sønnen om å tilbringe mer tid med familien - og mindre med kjæresten.

Begeret skal ha rent over for David da han så bildene av sønnen og Hana etter filmfestivalen i Cannes nylig.

- David og Brooklyn har et veldig nært forhold, og han og Victoria bekymrer seg over at de krangler så mye. De har vært så mye frem og tilbake de siste ukene, og David vil at Brooklyn skal sette seg ned og virkelig tenke på om han ønsker en fremtid med henne, sier en kilde - som visstnok står familien nær - til avisen.

<strong>FAR OG SØNN:</strong> Brooklyn og David har et svært nært forhold. Her er de to avbildet sammen i april. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Brooklyn og David har et svært nært forhold. Her er de to avbildet sammen i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ganske tydelig for alle rundt ham at David ikke er Hanas største fan akkurat nå, legger kilden til.

Ifølge avisen var Hana heller ikke til stede da den tidligere fotballproffen feiret bursdagen sin forrige måned.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Familieferie

Beckham-familien har de siste dagene vært på ferie i Miami, og ifølge The Sun er også Hana i USA om dagen. Hun har derimot ikke vært å se på noen av bildene som familien har lagt ut i sosiale medier, noe som kan tyde på at Brooklyn har fulgt farens råd.

Likevel ser det ut til at Beckham-familien har storkost seg på ferie, og nylig la David ut et bilde av hele familien på Instagram - til fansens glede.

Innlegget har i skrivende stund fått nesten tre millioner likerklikk, og i kommentarfeltet renner det over av kommentarer som: «For en nydelig familie», og «Kos dere på ferie».

LES OGSÅ: J-Lo stjal showet fra de unge supermodellene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer