LIDENSKAPELIG: I den ferske reklamefilmen spiller Robert Pattinson i flere hete og intime scener sammen med modellen Camille Rowe. Selv om flere nettsteder er fra seg av begeistring, spørs det vel om eksen Kristen Stewart er like fornøyd med Pattinsons  Foto: Stella Pictures
LIDENSKAPELIG: I den ferske reklamefilmen spiller Robert Pattinson i flere hete og intime scener sammen med modellen Camille Rowe. Selv om flere nettsteder er fra seg av begeistring, spørs det vel om eksen Kristen Stewart er like fornøyd med Pattinsons Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han ser virkelig utrolig bra ut

Robert Pattinson vekker begeistring med sin nye, sexy reklamefilm for Dior Homme. Se den her!

Publisert
SEOGHØR.NO: «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson (27) er neppe den Hollywood-stjernen som har fått mest ros for sine skuespillerprestasjoner, men innsatsen hans i den nye reklamefilmen for Dior Homme vekker nå stor begeistring.

Både x17online og Fishwrapper virker helt himmelfalne over filmstjernens rolle som parfymemodell i den såkalt usensurerte versjonen av reklamen:

- Dette er Robert Pattinsons lenge etterlengtede (?) Dior-reklame i sin helhet, og han ser bra ut. Virkelig. Virkelig, virkelig bra ut, skriver Fishwrapper begeistret.

- I videoen er Rob heit, sensuell, han ser sofistikert ut, og først og fremst; han ser ren ut, skriver nettstedet videre - med henvisning til den mer ustelte looken 27-åringen hadde da han var sammen med eksen Kristen Stewart.

I starten av august skal «Harry Potter»-stjernen imidlertid ha avlagt ekskjæresten et besøk, og det er blitt spekulert i om de to vil gi forholdet sitt nok en sjanse.

I YouTube-videoen nedenfor kan du selv bedømme Robert Pattinsons innsats som Dior-modell!LES OGSÅ: Puppeglipp for Robert Pattinsons dateVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer