- Han ser ut som Jesus

Filmstjernen Jared Leto slaktes for sin nye stil.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Filmstjernen og musikeren Jared Leto (41), kjent fra rockebandet «30 Seconds to Mars», er aktuell med den kommende filmen «The Dallas Buyer's Club». Derfor var Leto og kollega Matthew McConaughey på plass på Hollywood Film Awards 2013 i Los Angeles mandag kveld.

Leto har alltid hatt en noe spesiell klesstil, men denne gangen har tydligvis fansen fått nok. Skuespilleren får nå gjennomgå på sosiale medier for sin nye «look».

«Jared trenger en make-over. Utseende hans er gammelt og ferdig.»

«Jared, hvorfor? Hvorfor? Dette er ditt øyeblikk. Endelig setter publikum pris på deg som skuespiller. Du kan bedre enn denne wannabe Jesus-stilen.», skriver fans på nettforumet til kjendisnettstedet Justjared.com.

DRAMATISK FORANDRING: Jared Leto kuttet ut mat og raste ned 14 kilo for rollen som prostituert transvestitt i filmen «The Dallas Buyer's Club».  Foto: FameFlynet
DRAMATISK FORANDRING: Jared Leto kuttet ut mat og raste ned 14 kilo for rollen som prostituert transvestitt i filmen «The Dallas Buyer's Club». Foto: FameFlynet Vis mer

Skuespilleren spiller rollen som en HIV-positiv transvestitt i filmen «The Dallas Buyer's Club», og den vanligvis svært så muskuløse 40-åringen har fastet i lang tid for å endre fysikk før innspillingen.

- Kroppen går gjennom underlige stadier. For meg handler det ikke om hvor mye vekt jeg kan miste, men jeg vil representere rollefiguren min riktig, sier han til magasinet Vulture.

KJEKKAS: Dette er Jared Letos naturlige look. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Dette er Jared Letos naturlige look. Foto: Stella Pictures Vis mer

Stjernen forteller at han nesten ikke har spist på en måned, men er ikke negativ til forandringen.

- Opp gjennom historien har mennesker slanket seg for å oppnå en meditativ tilstand så jeg håper det kan skje med meg. Det trenger ikke å være en negativ ting.  
 
Det er ikke første gang skuespilleren har gått gjennom en dratisk forandring for en rolle. I 2007 spilte han John Lennons drapsmann Mark David Chapman i filmen «Chapter 27» og la på seg 27 kilo.

Også Letos motspiller Matthew McConaughey har rast ned i vekt for rollen i filmen.

LES OGSÅ:   - Jeg trodde jeg ville ende opp som narkolanger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer