Russell Crowe:

- Han ser ut som en usunn julenisse

Russell Crowes nye utseende overrasker.

UGJENKJENNELIG: Russell Crowes nye utseende vekker oppsikt. Bildet til venstre ble tatt i sommer, mens det til høyre er fra 2000. Mye har skjedd på 18 år, og spesielt de siste månedene. Foto: NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: Russell Crowes nye utseende vekker oppsikt. Bildet til venstre ble tatt i sommer, mens det til høyre er fra 2000. Mye har skjedd på 18 år, og spesielt de siste månedene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i 2012 ble det kjent at Russell Crowe (54) og kona Danielle Spencer (48) skulle skilles etter ni års ekteskap.

Først i starten av april, seks år etter bruddet, ble skilsmissen innvilget. Det bekreftet den australske skuespilleren via sin Twitter-profil. Paret giftet seg på Crowes eiendom i New South Wales i 2003, og har barna Tennyson (11) og Charles (14) sammen.

Det er ikke kjent om stjernen har funnet lykken på ny i etterkant, men virker å ha det fint med seg selv. Skuespilleren, som i mange år var en av Hollywoods mest ettertraktede hunks, har nemlig fått en ny look - og han elsker det.

Hårete

I helgen ble 54-åringen observert mens han hygget seg på både Universal Studios i Hollywood og i Disneyland, og synet av ham fikk nok mange til å sperre opp øynene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer