Russell Crowe:

- Han ser ut som en usunn julenisse

Russell Crowes nye utseende overrasker.

UGJENKJENNELIG: Russell Crowes nye utseende vekker oppsikt. Bildet til venstre ble tatt i sommer, mens det til høyre er fra 2000. Mye har skjedd på 18 år, og spesielt de siste månedene. Foto: NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: Russell Crowes nye utseende vekker oppsikt. Bildet til venstre ble tatt i sommer, mens det til høyre er fra 2000. Mye har skjedd på 18 år, og spesielt de siste månedene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Allerede i 2012 ble det kjent at Russell Crowe (54) og kona Danielle Spencer (48) skulle skilles etter ni års ekteskap.

Først i starten av april, seks år etter bruddet, ble skilsmissen innvilget. Det bekreftet den australske skuespilleren via sin Twitter-profil. Paret giftet seg på Crowes eiendom i New South Wales i 2003, og har barna Tennyson (11) og Charles (14) sammen.

Det er ikke kjent om stjernen har funnet lykken på ny i etterkant, men virker å ha det fint med seg selv. Skuespilleren, som i mange år var en av Hollywoods mest ettertraktede hunks, har nemlig fått en ny look - og han elsker det.

Hårete

I helgen ble 54-åringen observert mens han hygget seg på både Universal Studios i Hollywood og i Disneyland, og synet av ham fikk nok mange til å sperre opp øynene.

Han har nemlig fått seg litt av et skjegg, og minner ikke mye om noen av kjekkas-rollene han har bekledd i fortiden.

I tillegg har Crowe ifølge Daily Mail blitt noe større de siste månedene.

FOR ROLLE: Den brå endringen i Crowes utseende skal ha skjedd i forbindelse med en ny rolle han spiller. Her avbildet i Roma i juni. Foto: Maria Laura Antonelli/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FOR ROLLE: Den brå endringen i Crowes utseende skal ha skjedd i forbindelse med en ny rolle han spiller. Her avbildet i Roma i juni. Foto: Maria Laura Antonelli/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

At han har gått opp i vekt er imidlertid ikke helt tilfeldig. De fleste skuespillere i den legendariske filmbyen må gjerne ofre mye for forskjellige roller, og Crowe har derfor lagt på seg et par kilo ekstra.

Han skal spille i filmen «Boy Erased», sammen med blant andre Nicole Kidman. Ifølge IMDb handler filmen om sønnen til en prest som blir tvunget til å gjennomgå såkalt konverteringsterapi.

Filmen kommer allerede til høsten, og skal være ferdig innspilt. Det er ikke kjent om det imponerende skjegget Crowe har vokst ut den siste tiden har noe med rollen å gjøre, eller om det bare er hans nye look.

På Twitter har filmstjernen for øvrig lagt ut et bilde av seg selv der han har skrevet: «Hæ? Dette skjegget?», til mye begeistring fra fansen.

Det er derimot ikke alle som er like fornøyde med det noe uventede stilskiftet.

«Han ser ut som en usunn julenisse», kommenterer en.

«Herregud, mann! Du er bare fire år eldre enn meg og ser ut som bestefaren min. Skjerp deg», har en kommentert under artikkelen til Daily Mail.

Andre er derimot helt uenige i kritikken. «Når skal vi slutte å sammenligne ham med «Gladiator»-tiden? Folk endrer seg over tid, men han kunne nok gått ned noen kilo», kommenterer en annen.

FØR: For 18 år siden ble Crowe sett på som et sexsymbol. Her under «Gladiator»-innspillingen. Foto: NTB Scanpix
FØR: For 18 år siden ble Crowe sett på som et sexsymbol. Her under «Gladiator»-innspillingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Romansespekulasjoner

Det er, som nevnt, så langt ikke kjent hvorvidt 54-åringen har funnet lykken på ny. I november 2016 ble han imidlertid koblet til enken etter Steve Irwin. De to gikk senere ut og avkreftet romanseryktene.

I juni i fjor ble kjærlighetslivet til Crowe også gjenstand for spekulasjoner, da det australske magasinet Woman's Day publiserte en artikkel der anonyme kilder påsto at Crowe hadde et forhold til skuespiller Sophia Forrest (23).

GIFT I NI ÅR: Russell og Danielle møttes under innspillingen av filmen «The Crossing» i 1989, og hadde lenge et av-og-på forhold. I år skilte de seg. Foto: NTB Scanpix
GIFT I NI ÅR: Russell og Danielle møttes under innspillingen av filmen «The Crossing» i 1989, og hadde lenge et av-og-på forhold. I år skilte de seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Begge var å se i filmen «The Water Diviner» fra 2014, der Crowe spilte hovedrollen og Forrest gjorde sin debut som filmskuespiller. Crowe tilbakeviste romanseryktene på det sterkeste.

Skuespilleren publiserte raskt to oppdateringer på Twitter, der han gikk til angrep på det australske kvinnemagasinet.

«Kjære Woman's Day, kan dere la være med å stappe de drittfylte sidene deres fulle med tilsiktede løgner om forhold jeg aldri har vært i? På forhånd takk.», skrev Crowe, som kvitterte med følgende trussel:

«Ikke få meg til å gå helt Rebel Wilson på ræva deres.»

Sistnevnte melding var en referanse til komiker og skuespiller Rebel Wilson (38), som gikk til sak mot magasinets utgiver Bauer Media etter en rekke injurierende artikler i blant annet Woman's Day i 2015.

Også nylig er Crowe blitt koblet til unge kvinner han er blitt fotografert med. Da han ble observert på Universal Studios i Hollywood, var det sammen med en ung brunette. De har tilbrakt mye tid sammen, og har blant annet vært på tur til Mexico.

Pressen skrev om det mulige forholdet, men Crowe gikk raskt ut på Twitter og forklarte at dette var assistenten hans.

LES OGSÅ: - Uansett hva han gjør, så skal han kle av seg