Rob Kardashian:

- Han ser etter kjærligheten

Realityprofilen føler seg på topp i livet og er på utkikk etter kjærligheten.

PÅ JAKT ETTER KJÆRLIGHETEN: Rob Kardashian føler seg angivelig bra for tiden og ønsker seg en meningsfylt romantisk relasjon. Her sammen med storesøster Kim Kardashian for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
PÅ JAKT ETTER KJÆRLIGHETEN: Rob Kardashian føler seg angivelig bra for tiden og ønsker seg en meningsfylt romantisk relasjon. Her sammen med storesøster Kim Kardashian for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter en mer eller mindre turbulent periode med økonomiske problemer og flere turer i retten, går det angivelig godt for Robert «Rob» Kardashian (33) om dagen.

Rob, som er medlem av den verdensberømte Kardashian/Jenner-familien, har i det siste latt seg fotografere smilende sammen med sine familiemedlemmer og venner i sosiale medier.

Tabloidpressen har også nevnt at Rob ser ut til å være på et bedre sted i livet.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

- Han er i en god mental tilstand, har en kilde fortalt Us Weekly. Videre skal 33-åringen ha holdt seg aktiv og passet godt på datteren Dream (3), ifølge magasinet.

Ute etter kjæreste

Det er ingen hemmelighet at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen har slitt med overvekt i løpet av de siste årene. Nå skal mange imidlertid ha lagt merke til vekttapet hans under storesøster Khloé Kardashians (36) bursdagsfest.

View this post on Instagram

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

På Twitter la han nylig ut et bilde av seg selv ovenfra og ned. Han var iført en t-skjorte og en shorts med skilpadde-trykk på. Kommentarene rant inn med lovord fra følgerne.

«Ja, Rob! Du ser fantastisk ut! Stå på», skriver en.

«Så glad for å se at du er tilbake! Stå på. Jeg vet at venner og familie er stolte av deg, og det er fansen også. Du har kommet langt», kommenterer en annen.

«Ser bra ut!», skriver en tredje.

Med det nye vekttapet og det tilsynelatende gode humøret er nå Rob på jakt etter kjærligheten, røper en kilde til Hollywood Life.

- Rob håper at vekttapet og det at han føler seg vel skal ha god innvirkning på datinglivet hans. Han ønsker seg et meningsfylt forhold med noen snart, forteller kilden.

Realityprofilen får visstnok også hjelp fra søstrene sine med datingen.

- De ser alle til ham og hvis de har noen single venner som ville ha vært interessert i Rob, så vil de ikke nøle med å hjelpe ham. Rob ønsker virkelig å date mer, han ville ha elsket å være forelsket igjen.

En annen kilde til nettstedet forteller at 33-åringen har mange damer som er interessert i ham.

- Greia med Rob er at han er en hyggelig fyr som er enkel å like. Han er dessuten Rob Kardashian, og det er definitivt et pluss.

Tung fortid

Rob har vært singel en god stund. Hans siste offentlige forhold var med modellen Blac Chyna (32). Ifølge Hollywood Life har han også vært koblet til Ayana Charm (34) og Natti Natasha (33) for en kort periode.

Forholdet med Blac Chyna, som han deler datteren med, var alt annet enn rolig. De slo opp flere ganger, og begrunnet det med alt fra personlige problemer til vekt.

At det nå angivelig går bedre med stjernen er et godt tegn. 33-åringen har nemlig tidligere slitt med depresjon og diabetes type 2 i 2015, ifølge US Weekly. Han skal imidlertid ha blitt friskmeldt fra sin diabetes året etter.

COMEBACK: Vi får et trivelig gjensyn med Kardashian-klanens eneste bror, Rob, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper/TV 2 Sumo. Vis mer

Realitystjernen skal ha slitt økonomisk etter at han og eksen gikk hvert til sitt, mye på grunn av bruddet, da i form av gjentatte rettshøringer, skyhøyt farsbidrag og andre utgifter knyttet til eksen.

Det har endt med at de andre familiemedlemmene har måttet stille opp. Blant annet har han bodd hos storesøster Khloé Kardashian (36) i en periode.

LES OGSÅ: Kims lille sønn vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer