- Han ser dødssyk ut

Faren til Macaulay Culkin frykter «Hjemme Alene»-stjernen kan dø når som helst.

DØDSSYK: Macaulay Culkins far - som skuespilleren ikke har hatt kontakt med på 15 år - sier han frykter for sønnens liuv. Foto: All Over
DØDSSYK: Macaulay Culkins far - som skuespilleren ikke har hatt kontakt med på 15 år - sier han frykter for sønnens liuv. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at han ble stjerne over natten takket være sin rolle i «Hjemme Alene»-filmene,  ble den da mindreårige stjernen Macaulay Culkin (31) uvenn med sin far Kit, fordi faren prøvde å ta kontroll over formuen hans.

Nå roper imidlertid den utstøtte faren varsko, etter å ha sett bildene av en svært redusert Culkin, som flere hevder er sterkt avhengig av narkotika. Ifølge naboer av den tidligere stjernen, kan han nå forveksles med en uteligger.

- Når jeg så bildene tenkte jeg at dette ikke er bra. Enten så holder han på å dø av en eller annen sykdom, eller så er han dypt påvirket av narkotika, sier Kit Culkin til The Sun.

Macaulay har ikke hatt kontakt med faren sin på 15 år. Men Kit Culkins nye kone Jeanette hevder at skuespilleren fortsatt er i deres hjerter.

- Han ser bare Mack (Macaulay Culkin, red.anm) når han er på TV. Men jeg vet at han fortsatt er stolt av Mack og de andre barne. Jeg håper det er en lykkelig slutt på dette, sier hun til avisen..

Dopmisbruken til Culkin går langt tilbake i tid. Allerede i 2004 ble han arrestert for besittelse av 17 gram marijuana, samt flere milligram av de psykotiske stoffene Alprazolam og Clonazepam.

Nå skal han angivelig bruke hele 36.000 kroner i måneden på dop.

- Jeg har sett han bruke dop, og misbruken hans har eskalert de siste årene. Nå trenger han profesjonell hjelp, sier en kilde til National Enquirer.

Selv har Macaulays representant benektet ryktene om dopavhengigheten.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Mila kunis - Alene igjen etter 8 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer