Alex Rodriguez og Jennifer Lopez:

- Han sendte sex-meldinger til Playboy-modell

Forlovelseslykken drukner i utroskapsanklager.

FORLOVET: Forlovelsen mellom Alex Rodriguez (43) og Jennifer Lopez (49) har vært alt annen enn romantisk. Nå beskyldes Rodriguez nok en gang for utroskap. Foto. NTB Scanpix
FORLOVET: Forlovelsen mellom Alex Rodriguez (43) og Jennifer Lopez (49) har vært alt annen enn romantisk. Nå beskyldes Rodriguez nok en gang for utroskap. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det svirret en rekke rykter om at den tidligere baseball-legenden Alex «A-Rod» Rodriguez (43) har vært utro mot Jennifer Lopez (49), som han forlovet seg med i starten av mars.

Man skulle kanskje tro at paret var travelt opptatt med å pleie kjærligheten og nyte hverandres selskap i kjølvannet av forlovelsen - men den gang ei.

Den hyggelige nyheten har nemlig druknet i utroskapsanklager mot Rodriguez, som skal ha blitt tatt med buksene nede en rekke ganger tidligere.

Playboy-modell står frem

I starten av mars ble 43-åringen nemlig anklaget av den tidligere baseball-kollegaen José Canseco (54) for å ha vært utro mot Lopez med ekskona hans.

FORLOVET: Lopez og Rodriguez forlovet seg 9. mars i en romantisk setting på en strand på Bahamas. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Lopez og Rodriguez forlovet seg 9. mars i en romantisk setting på en strand på Bahamas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå blir han igjen anklaget for å ha gått bak Lopez sin rygg - denne gangen med den britiske Playboy-modellen Zoe Gregory (44) - bare uker etter at han gikk ned på kne og fridde til Lopez 9. mars på eksotiske Bahamas.

- Spurte om gruppesex

Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant Daily Mail. I følge tabloidavisen skal Rodriguez ha sendt sex-meldinger til modellen, og også ha tryglet henne om å bli med på gruppesex.

Ifølge Daily Mail skal «A-Rod» ha sendt obskøne meldinger og bilder til den britiske modellen bare seks uker før frieret med Lopez.

Den 44 år gamle Playboy-modellen hevder at baseballstjernen skal ha sendt henne nakenbilder og bedt henne om å bli med på trekantsex. Hun hevder også å ha blitt forfulgt av Rodriguez i en måneds tid, og påstår også at han skal ha krevd å få møte henne i virkeligheten, ifølge avisen.

Da skal han ha bedt Gregory om «å ta med seg venner», slik at de kunne ha gruppesex.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mens han ventet på å bli gift med Jennifer, spurte han meg om sex-videoer og ba meg arrangere treff med andre jenter, har modellen uttalt til The Sun.

I meldingene skal Rodriguez ha gitt henne ros for kroppen, og gjentatte ganger spurt om hun hadde klart å finne andre jenter som også kunne være med på akten, ifølge Daily Mail.

Rodriguez har ikke selv kommentert de sjokkerende påstandene, men paret har derimot uttalt seg om forlovelsen sin.

- Han er utro med ekskona mi

Dette er som nevnt ikke de første utroskapsanklagene som har kommet mot baseballstjernen. Ryktene om at Rodriguez har gått bak sin forlovedes rygg, har nemlig florert i flere måneder.

Forlovelsen den 9. mars ble nemlig stekt preget av rykter om at Rodriguez hadde vært utro. Ifølge US Weekly reagerte nemlig den tidligere baseballspilleren José Canseco (54) kraftig på måten «A-Rod» behandlet Lopez på, og gikk dermed ut med harde beskyldninger mot Lopez sin forlovede.

Ifølge det amerikanske nettstedet hevdet José at 43-åringen har vært utro mot Lopez med ingen ringere enn Josés ekskone, Jessica Canseco, som han var gift med i tre år fra 1996.

- (...) Ser J. Lo tekste Alex Rodriguez, men lite vet hun om at han er utro mot henne med ekskona mi. Den stakkars jenta har ingen anelse om hvem han egentlig er, skrev han blant annet på Twitter.

- Jeg var med henne (Jessica Canseco journ. anm.) for et par måneder siden da han ringte henne, fortsetter han.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Forlovet seg på Bahamas

Verken Lopez eller Rodriguez kommenterte beskyldningene fra José Canseco, men etter at de oppsiktsvekkende utroskapsbeskyldningene nådde offentligheten, valgte Jessica Canseco selv å avvise det hele.

Det som uansett er sikkert, er at Lopez og hennes ferske forlovede ser mer forelsket ut enn noensinne. Duoen traff hverandre tilfeldig da de begge spiste lunsj på samme sted i Los Angeles for et par år siden, og popstjernen har tidligere avslørt at det var hun som tok første steg i å innlede en samtale med den tidligere baseball-proffen.

Tidligere denne måneden røpet de også en rekke detaljer om Rodriguez sitt romantiske frieri.

Tre dager etter frieriet, delte Lopez tre bilder fra den begivenhetsrike hendelsen.

Ut ifra sangfuglens bilder fremgår det at Alex hadde valgt en nydelig strand, og gikk ned på et kne i solnedgangen foran en overrasket Lopez.

Tvillingmoren holdt hendene sine foran ansiktet mens 43-åringen ba om hennes hånd, og etter at forlovelsesringen var satt på fingeren ble bildeserien avsluttet med at paret delte et kyss.

LES OGSÅ: - Får kritikk av datteren etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer