FLØRTING: Jack Nicholson valgte å avbryte et direktesendt TV-intervju for å få hilse på den unge vakre skuespilleren. Foto: Stella Pictures
FLØRTING: Jack Nicholson valgte å avbryte et direktesendt TV-intervju for å få hilse på den unge vakre skuespilleren. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han sendte blomster og champagne

Hollywood-legenden Jack Nicholson prøvde seg på Jennifer Lawrence.

SEOGHØR.NO: Da Hollywood-stjernen Jack Nicholson (76) traff «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (23) for første gang på Oscargallaen i år valgte den aldrende skuespilleren å avbryte et TV-intervju for å kunne flørte med den mye yngre vakre stjernen.

Nå avslører Jennifer at flørtingen har fortsatt også etter at Oscarfesten var overstått. Filmstjernen forteller til TV-rpogrammet «Good Morning America» at hun etter det første møte med Nicholson har fått blomster, en flaske dyr champagne og en lapp signert av filmstjernen.

- Han sendte meg blomster, en flaske Cristal og en lapp der det sto «savner deg allerede». Ikke for å skryte altså, ler Jennifer.

SJARMØR: Jack har i mange år blitt sett på som en av de aller største playboyene i Hollywood. Foto: All Over Press
SJARMØR: Jack har i mange år blitt sett på som en av de aller største playboyene i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer

Når Nicholson skal ha sendt gaven gir Lawrence aldri noe svar på. Etterhvert angrer hun også på at hun har røpet den lille hemmeligheten.

- Jeg skulle ha latt det forbli en hemlighet mellom Jack og meg, spøker «American Hustle»-stjernen.

På tross av de romantiske gavene mener Jack Nicholson selv at hans dager som kvinnesjarmør er over. I et intervju med Daily Mail forteller Nicholson om det å bli eldre.

- Jeg kan ikke sjekke opp kvinner offentlig eldre. Det er ikke jeg som har bestemt dette, men det føles bare ikke rett i min alder, sier Nicholson.

- Om menn skal være ærlig, så er alt de gjør forbindet med en mulighet til å treffe en kvinne. Jeg er ikke der lenger, og det gjør meg trist, fortsetter filmstjernen.

LES OGSÅ:     - De kalte meg feit