Matthew Perry:

- Han sender meldinger til jenter

«Friends»-stjernen skal ha gått videre etter bruddet med den 22 år yngre kjæresten.

FLØRTER IGJEN: Matthew Perry (50) skal visstnok være aktiv på datingappen Raya etter bruddet med Molly Hurwitz. Foto: Mega/ NTB scanpix
FLØRTER IGJEN: Matthew Perry (50) skal visstnok være aktiv på datingappen Raya etter bruddet med Molly Hurwitz. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I midten av januar gledet flere seg over at «Friends»-stjernen Matthew Perry (50) hadde funnet lykken med den 22 år yngre Molly Hurwitz (29). Paret hadde da datet i flere måneder, og skal visstnok ha feiret jul sammen i fjor.

Nyheten om at Perry hadde funnet kjærligheten gjorde mange lettet, ettersom 50-åringen de siste årene har slitt med både depresjoner og alkoholproblemer.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Klar for å date

I starten av mai skal det imidlertid ha blitt slutt for paret, kort tid etter at flere kilder spekulerte på at det var blitt mer seriøst mellom dem. Ingen av dem har selv uttalt seg om bruddet.

Til tross for at de to ganske nylig skal ha gått hver til sitt, ser det imidlertid ikke ut til at Perry har hatt vanskeligheter med å gå videre.

En kilde sier nemlig til Us Weekly at 50-åringen er tilbake på den eksklusive datingappen Raya, som en rekke store stjerner har sverget til.

- Han sender meldinger til jenter og er på vei tilbake i nettdating igjen, sier den ikke navngitte kilden til magasinet.

Tøft liv

Det er ingen hemmelighet at «Friends»-skuespilleren Matthew Perry (49) har levd et hardt liv.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Under deler av innspillingen av den legendariske kultserien, som ble sendt på tv-skjermer verden over fra 1994 til 2004, slet han nemlig kraftig med både rusmisbruk og mentale problemer.

I 2016 gikk han ut i et intervju med Huffington Post og fortalte at han ikke husker noe fra deler av innspillingen på grunn av dopmisbruket.

Fortsatt sliter 50-åringen tilsynelatende med avhengigheten til flaska, og 2018 ble det kjent at han nok en gang hadde sjekket inn på rehabilitering for å få bukt med alkoholproblemene.

Usikker gjenforening

I fjor skal «Friends»-kollegene hans ha vært svært bekymret for 50-åringens liv og helse. Bilder som har dukket opp av stjernen de siste årene har vist en rufsete og sliten skuespiller, noe som også har fått fansen til å bekymre seg.

«Friends»-fansen har hatt en turbulent vår. I februar jublet mange over det som tilsynelatende var en planlagt gjenforening. Kort tid senere slapp de imidlertid skuffelsen løs da det viste seg at det slettes ikke var snakk om en ny episode av serien - snarere en paneldebatt med skuespillerne.

Siste nytt er at gjenforening er lagt på is, som følge av coronapandemien. Det er forventet at innspillingen derimot vil begynne så fort det lar seg gjøre, men med coronasituasjonen i USA er det vanskelig å si når det kan skje.

FORBRUKER: Silje Sandmæl fortsetter å dykke i kjendisenes forbruk, og Niklas Baarli får denne uken vite hvor mye han bruker på forskjellige ting i måneden. Funnet kommer mildt sagt overraskende på Niklas. Vis mer

LES OGSÅ: - Kan dette bli en utfordring?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer