Prins Harry:

- Han savner vennene sine

Det skal ikke bare ha vært enkelt for prinsen å forlate hjemlandet.

CANADA: Prins Harry og hertuginne Meghan bor for tiden i Canada, noe som skal være tøft for prins Harry med tanke på omgangskretsen han savner fra hjemlandet. Foto: NTB Scanpix
CANADA: Prins Harry og hertuginne Meghan bor for tiden i Canada, noe som skal være tøft for prins Harry med tanke på omgangskretsen han savner fra hjemlandet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to uker siden reiste prins Harry (35) til Canada, der hertuginne Meghan (38) og sønnen Archie (åtte måneder) allerede var godt på plass.

Der vil hertugparet nå starte sitt nye liv, etter at det i begynnelsen av januar ble kjent at de ønsket å trekke seg fra sine kongelige plikter.

Men til tross for at Harry og Meghan fikk støtte av kongehuset og grønt lys til en friere hverdag, har det ikke bare vært enktelt for prins Harry å forlate landet han er fra.

Kilder forteller nemlig til The Sun at prins Harry savner vennene sine.

- Brukes mer enn tidligere

Men selv om den britiske prinsen savner alle vennene sine hjemmefra, har han fortsatt kontakt med dem.

- Han har vært i en WhatsApp-gruppe (chattetjeneste, journ. anm.) med kompisene sine i flere år, og han bruker den nå mer enn tidligere for å holde kontakten og sende bilder, forteller en kilde til The Sun.

Ifølge kilden brukes gruppen til å dele morsomme videoer og bilder, og prinsen skal ikke være redd for å miste kontakten med vennene selv om han har flyttet helt til Canada.

- Han tror ikke at det å være på andre siden av jorden nødvendigvis betyr at han vil miste kontakten med mennesker han har vært venn med hele livet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer