- Han sa vi skulle gifte oss

Ronan Keatings elskerinne trodde det ville bli de to.

FORTVILET: Boyzone-stjernen Ronan Keating hadde en ett år lang affære med en av bandets dansere, som ble avslørt i 2010. Nå snakker hans tidligere elskerinne, Francine Cornell, ut om forholdet deres. Keating skal ha blitt revet mellom sin kjærlighet  Foto: All Over Press
FORTVILET: Boyzone-stjernen Ronan Keating hadde en ett år lang affære med en av bandets dansere, som ble avslørt i 2010. Nå snakker hans tidligere elskerinne, Francine Cornell, ut om forholdet deres. Keating skal ha blitt revet mellom sin kjærlighet Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2010 ble artisten Ronan Keatings (35) utroskap avslørt, noe som førte til at ekteskapet med kona Yvonne Connolly (38) endelig tok slutt tidligere i år.

Sangeren har nå funnet lykken med TV-produsenten Storm Uechtritz (30), men hans tidligere elskerinne, danseren Francine Cornell (28) er visst ikke klar for å legge affæren bak seg. Nå snakker hun ut om forholdet deres, melder TheSun.

Keating skal blant annet ha sagt at de to skulle gifte seg i fremtiden.

Francine Cornell avslører at Boyzone-kjekkasen var fortvilet mens forholdet varte, fordi det var så smertefullt å avgjøre om han skulle forlate kona og deres tre barn for 28-åringens skyld. Men danseren nekter for at hun ødela parets ekteskap, og hevder at Ronan og Yvonne hadde det vanskelig fra før av.

28-åringen påstår dessuten at det var Keating som var sjefen i affæren deres, og at han fortalte at han trengte henne desperat og at han så for seg en fremtid med henne.

- Jeg har hele tiden blitt fremstilt som en skjøge som ødela et perfekt ekteskap. Dét kunne ikke vært lenger unna sannheten, understreker den tidligere elskerinnen ifølge The Sun.

- Jeg har aldri bedt Ronan om å forlate Yvonne. Han var den som bragte det på bane. Han kunne si «det er deg jeg elsker, du er den jeg vil være sammen med. Jeg elsker Yvonne fordi hun er mor til barna mine, likevel er jeg forelsket i deg. Men jeg kan ikke gjøre dette mot barna mine».

- En gang spurte jeg ham om han trodde at jeg fortsatt ville ha nummeret hans lagret på mobilen om 20 år. Da sa han «om 20 år, da er vi gift». På daværende tidspunkt var det veldig koselig og jeg tror at han trodde på det også, forteller Cornell.

Francine Cornell innrømmer videre at hun fortsatt synes det er vanskelig å gå videre i livet.

- Ronan og Yvonne har klart å gå videre og slå seg til ro med situasjonen. Jeg ønsker å gjøre det samme, men jeg har aldri fått en ordentlig avslutning, påpeker hun.

Ronan Keating og ekskona giftet seg i 1998. Sammen har de barna Jack (13), Marie (11) og Ali (7).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjør som Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer