- Han så ut som en polkagris

«Farmen»-Tone gikk fra daten midt i måltidet...

UTE: Lørdag tapte Tone Gudrun Fjalestad tvekampen mot Silje Trosten Johnsen og måtte forlate «Farmen».  Foto: Seher.no
UTE: Lørdag tapte Tone Gudrun Fjalestad tvekampen mot Silje Trosten Johnsen og måtte forlate «Farmen». Foto: Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Lørdag måtte Tone Gudrun Fjalestad (31) pakke baggene og forlate årets «Farmen» etter å ha tapt tvekampen mot Silje Trosten Johnsen (23).

Den spreke 31-åringen sturer likevel ikke av den grunn, og i et ferskt intervju med ukebladet Her og Nå avslører boredekksarbeideren at alt hun trenger for å gjøre livet fullkomment er en kjæreste.

I likhet med mange andre har Tone Gudrun gjort flere forsøk på å finne drømmemannen, og ikke alle har vært like heldige.

I intervjuet forteller nemlig 31-åringen om en heller uheldig opplevelse hun hadde, da hun hadde avtalt å gå på date med en mann gjennom et datingnettsted.


For da «Farmen»-stjernen ankom sushirestauranten på Oslos beste vestkant, skjønte hun fort at mannen slettes ikke kom til å bli noe passende kjæreste-materiale. 

- Ut fra bildet av ham burde jeg kanskje ha forstått hva slags type dette var. Han hadde nemlig på seg smoking. På daten stilte han i en rødstripet jakke som gjorde at han så ut som en polkagris. Etter å ha målt meg opp og ned, sa han  «slett ikke verst», sier 31-åringen til Her og Nå. 

Ifølge Tone Gudrun gjorde ikke mannen annet enn å skryte av alle pengene sine og klage til kelnerne. Dermed endte hun også opp med å forlate restauranten før de var blitt ferdige med måltidet.

- For meg hjelper det ikke med all verdens penger. Jeg velger heller en ekte friluftskar fremfor en millionær med falske verdier, forteller hun.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - «Farmen» gjorde henne syltynn