DRØMMEN OPPFYLT: Kristine Eide Moe var lykkelig etter å ha møtt helten Justin Bieber før tirsdagens konsert på Telenor Arena.
DRØMMEN OPPFYLT: Kristine Eide Moe var lykkelig etter å ha møtt helten Justin Bieber før tirsdagens konsert på Telenor Arena. Vis mer

- Han sa «Love you»

Norske jenter fikk noen få sekunder sammen med verdens største idol.

SEOGHØR.NO: Hele Oslo har stått på hodet når verdens største popstjerne Justin Bieber (19) gjester Norge denne uken. Tirsdag, onsdag og torsdag holder han konsert på Telenor Arena og unge jenter har ventet timevis i kø for å sikre seg de beste plassene. 

Mange har ønsket å få møte «Boyfriend»-sangeren og fans har beleiret flere hoteller i Oslo, der det ryktes at popstjernen bor. Onsdag ettermiddag ble det kaos utenfor Petter Stordalens hotell The Thief da Bieber forlot hotellet i en bil med sotede ruter. Se video nederst i saken!

Noen få fikk derimot se helten sin på nært hold. Fans med «Meet and Greet»-billetter får møte Bieber før konserten og ta bilde sammen med ham. Enkelte har uttrykt skuffelse over at møtet var for kort, men for andre ble det et minne de sent vil glemme. 

- Møtet med Justin gikk utrolig fort. Inn og ta bilde , så rett ut igjen. Han sa «Love you». Det var en helt utrolig opplevelse selv om det ikke varte lenge. Dette er noe jeg aldri glemmer. Han var utrolig deilig og kjekk, sier Camilla Dyremyhr (16) som synes billetten absolutt var verdt prisen på rundt 3000 kroner. 

En annen Belieber Kristine Eide Moe (15) var også fornøyd med møtet, men synes det hele gikk veldig fort. 

-  Vi sa ikke så mye til hverandre. Det gikk så fort, men vi fikk snakket litt, sier Moe. 

Det var før den første konserten på tirsdag at jentene fikk Bieber-drømmen oppfylt. Seoghør.no traff dem rett før de skulle møte sin største helt. 

- Vi gleder oss veldig. Det går ikke ann å se for seg hvordan det kommer til å bli, men vi har som mål å ikke besvime. Det er klart at det blir tårer, men vi skal prøve å ikke grine der inne, sa Moe som møtte Bieber sammen med venninnene Julianne og Ida Strand. 

Jentene, som hadde brukt konfirmasjonspenger for å sikre seg en eksklusiv billett, hadde ingenting å frykte og klarte seg fint under møtet med Bieber. 

Belieber Rebecca Olsen Syversen (15) tok til seg alle inntrykkene fra det korte møtet og la spesielt merke til Biebers lukt.

- Justin er utrolig deilig på bilder, og ikke minst enda deiligere i virkeligheten! Og han luktet utrolig godt også! Jeg glemmer aldri smilet han ga meg da jeg kom inn i rommet, sier hun til Seoghør.no. 

15-åringen møtte Bieber på tirsdag og har fremdeles ikke kommet over sjokket ved å stå ansikt til ansikt med sitt idol.

- Tårene renner hele tiden nå, og det har ennå ikke gått opp for meg at jeg har møtt idolet mitt! Jeg var i sjokk, og er det fortsatt. Selv om det kostet litt over 3000 kr så var det verdt det, uten tvil! 

Bieber selv virket også fornøyd med konserten i Oslo. Tirsdag kveld skrev han på Twitter;

- 1. natt i Olso var crazy. La oss se om det kan bli enda bedre i morgen. Takk, skrev han til sine 37 millioner Twitter-følgere. 

Onsdag ble popstjernen hedret med et salgstrofe fra plateselskapet Universal, bestående av gull- og platinaplater. 

- Fikk akkurat dette. Takk, Norge. Det kommer til å bli et kjempebra show i kveld, twitret Bieber like etterpå.  

LES ALLE VÅRE BIEBER-SAKER HER!  
 


LES OGSÅ: Slik takler du «Belieberne»