FIKK RUMPEKRITIKK: Triana Iglesias fikk tøff kritikk fra en fotograf da hun skulle ta bilder for Playboy. - Han sa rett ut at jeg var for brei over ræva, sier Triana til bladet FHM. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FIKK RUMPEKRITIKK: Triana Iglesias fikk tøff kritikk fra en fotograf da hun skulle ta bilder for Playboy. - Han sa rett ut at jeg var for brei over ræva, sier Triana til bladet FHM. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Han sa jeg var for brei over ræva

Triana Iglesias møte med Playboy-fotografen gikk ikke helt etter planen...

SEHER.NO: Glamourmodellen og "Paradise Hotel"-programlederen Triana Iglesias (27) har i løpet av de siste årene gjort stor suksess som forsidepike i utenlandske blader, blant annet Playboy.

Men en av fotografene til det kjente herrebladet, ble alt annet enn imponert over den norske skjønnheten da han skulle ta bilder av henne.

Fotografen ga i klar tale uttrykk for at han syntes Trianas rumpe var altfor stor til å bli avbildet i Playboy.

- Han sa rett ut at jeg var for brei over ræva, sier Triana til bladet FHM.

Iglesias hevder imidlertid at hun ikke bryr seg om kritikken, og tror rumpen hennes er med på å skille henne ut på en positiv måte i konkurransen med andre modeller.

- Det har blitt et trademark for meg, det at jeg har litt større rumpe enn mange av de andre jentene i denne bransjen. Dessuten er den veldig god å sitte på, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her går Triana til sengs med Tone