- Han sa jeg lignet på en parabolantenne

Sangerinnen ble blodig fornærmet av Robbie Williams.

UKONVENSJONELT UTSEENDE: Sophie Ellis-Bextor avslører at hun ofte får kommentarer slengt etter seg på grunn av sitt ukonvensjonelle utseende.  Foto: AP/Scanpix
UKONVENSJONELT UTSEENDE: Sophie Ellis-Bextor avslører at hun ofte får kommentarer slengt etter seg på grunn av sitt ukonvensjonelle utseende. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den britiske sanger og modellen Sophie Ellis-Bextor (31) sier hun ofte får kommentarer slengt etter seg på grunn av sitt ukonvensjonelle utseende.

- Robbie Wiliams sa en gang til meg at jeg hadde et ansikt som lignet en parabolantenne, på grunn av at det er så rundt og bredt, mimrer Sophie.

«Murder on the Dancefloor»-stjernen tror fornærmelsen kom som en reaksjon på at hun ikke ville være oppvarmingsartist på turneen hans. Ellis-Bextor avslører også at dette ikke er første gangen hun har hørt lignende kommentarer.

- Komikeren Frank Skinner hilste meg en gang med «Hvorfor har du så bredt ansikt?». Den gangen ble jeg virkelig sur, og fornærmet ham tilbake så godt jeg kunne, sier hun til ContactMusic.

Men selv om hennes spesielle utseende skaper reaksjoner fra andre, er Sophie - som ble kåret av Hello Magazine til månedens mest attraktive kvinne - fornøyd med eget utseende.

- Jeg prøver å ikke ta slike kommentarer til meg. Alle mine favoritt popstjerner, som Debbie Harry, PJ Harvey og Bjørk, har også ukonvensjonelle utseender.

Ellix-Bextor er gift med «The Feeling»-gitarist Richard Jones, og har to barn, sønnene Kit Valentine og Sony.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!.

LES OGSÅ: Strutter med nye former

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer