- Han så ikke på meg i starten

Emma Roberts måtte slite lenge for å fange oppmerksomheten til kjæresten.

BLE OVERSETT: Emma Roberts forteller at forloveden Evan Peters slett ikke var interessert i henne da de først møttes. Foto: FameFlynet
BLE OVERSETT: Emma Roberts forteller at forloveden Evan Peters slett ikke var interessert i henne da de først møttes. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en måned siden ble det kjent at skuespillerparet Emma Roberts (23) og Evan Peters (27) hadde forlovet seg etter rundt ett år som kjærester.

Duoen møttes da de spilte inn komedien «Adult World» i 2012, men det tok tid før det oppsto romantiske følelser mellom dem.

- Vi møttes på filmen. Alle trodde vi datet mens vi spilte den inn, men det gjorde vi ikke. Det skjedde først lenge etter, sier hun, ifølge PerezHilton.com.

- Jeg var faktisk helt sikker på at vi skulle begynne å date da vi var på settet sammen, og flørtet masse med ham. Men det så ut som om jeg hadde fått noe i øyet i stedet. Han snakket ikke til meg gjennom hele filmen. Han synes jeg var så rar, avslører hun.

Til slutt fikk Peters likevel opp øynene for Julia Roberts vakre niese, og paret har i etterkant også spilt mot hverandre i TV-serien «American Horror Story».

Emma har tidligere vært sammen med Chord Overstreet (24), kjent fra TV-serien «Glee», men forholdet tok slutt like før hun møtte Evan.

LES OGSÅ: - Klarer du å få den enda kortere, Emma?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer