TOK SITT EGET LIV: Beskjeden fra Anderson skal ha knust Allemand, som valgte å ta livet sitt. Foto: TVNorge
TOK SITT EGET LIV: Beskjeden fra Anderson skal ha knust Allemand, som valgte å ta livet sitt. Foto: TVNorgeVis mer

- Han sa han ikke elsket henne lenger

Noen timer senere døde «Ungkaren»-deltageren.

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom den tragiske nyheten om at den tidligere «Ungkaren»-deltageren, Gia Allemand (29), hadde blitt lagt inn på et sykehus i New Orleans.

Kun timer senere var hun død, og det viste seg at 29-åringen hadde tatt sitt eget liv.

Nå skriver nettstedet TMZ.com at Allemand skal ha tatt selvmord etter at kjæresten, basketball-stjernen Ryan Anderson, fortalte henne at han ikke elsket henne lenger.

«Gia anklaget han for å være utro da de var på lunsj dagen hun døde. Da de kjørte tilbake til huset, fortalte Gia at hun fortsatt elsket ham, men da slapp han bomben om sine egne følelser», skriver nettstedet.

Allemand skal ha snakket med moren sin i telefonen da hun tok den tragiske avgjørelsen, og det var Ryan som fant henne i huset senere.

- Gia var det vakreste menneske jeg kjente, både på utsiden og innsiden. Hun smilte alltid og fikk alle andre rundt seg til å smile også. Hun har hatt en utrolig innvirkning på livet mitt og alle som kjente henne var heldige. Alt jeg har igjen nå er minnene vi delte, og jeg håper å videreføre verdiene, troen og kjærligheten vi hadde sammen, skrev Anderson i en kunngjøring.

Allemand var med i den 14. sesongen av TVNorge-serien, der hun kjempet om å vinne Jake Pavelka. Hun kom helt til finalen, men måtte til slutt gi tapt, da Pavelka valgte Vienna Girardi.

LES OGSÅ: Ungkaren-deltager tok sitt eget liv