Melissa Rauch:

- Han så fødselen via FaceTime

«Big Bang Theory»-stjernen ble mamma igjen.

TV-STJERNE: Melissa Rauch (midten) er godt kjent fra komiserien «Big Bang Theory». Her sammen med kollegaene Mayim Bialik og Kaley Cuoco under People's Choice Awards i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Melissa Rauch (midten) er godt kjent fra komiserien «Big Bang Theory». Her sammen med kollegaene Mayim Bialik og Kaley Cuoco under People's Choice Awards i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember 2017 jublet Melissa Rauch (39), kjent som Bernadette i «Big Bang Theory», da hun ble mamma for første gang.

Sammen med ektemannen Winston Rauch (41) ønsket hun da datteren Sadie (2) velkommen til verden.

Bare ett år tidligere hadde tv-stjernen vært gjennom en spontanabort, så hun la ikke skjul på gleden over å endelig ha blitt mor.

«Jeg er overlykkelig for at vår kjære datter, Sadie Rauch, har kommet. Hjertene våre er sprekkeferdige av kjærlighet for henne», strålte skuespilleren, og dedikerte resten av teksten til andre som har mistet sitt ufødte barn.

«Jeg vil aldri ta for gitt hvor vanskelig denne veien har vært. Til dere som fremdeles befinner dere på veien: Jeg sender dere masse kjærlighet«, skrev hun etterfulgt av mange hjerter.

Fikk en sønn

Nå, nesten to og et halvt år senere, slipper Melissa Rauch jubelen løs nok en gang.

Nylig ble hun mamma til en gutt som har fått navnet Brooks. Det avslører hun mandag på Instagram til sine over to millioner følgere.

«Jeg er utrolig takknemlig og overlykkelig over å annonsere fødselen til sønnen vår, Brooks Rauch. Han kom nettopp til verden og vant hjertene våre med én gang».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer