Melissa Rauch:

- Han så fødselen via FaceTime

«Big Bang Theory»-stjernen ble mamma igjen.

TV-STJERNE: Melissa Rauch (midten) er godt kjent fra komiserien «Big Bang Theory». Her sammen med kollegaene Mayim Bialik og Kaley Cuoco under People's Choice Awards i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Melissa Rauch (midten) er godt kjent fra komiserien «Big Bang Theory». Her sammen med kollegaene Mayim Bialik og Kaley Cuoco under People's Choice Awards i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I desember 2017 jublet Melissa Rauch (39), kjent som Bernadette i «Big Bang Theory», da hun ble mamma for første gang.

Sammen med ektemannen Winston Rauch (41) ønsket hun da datteren Sadie (2) velkommen til verden.

Bare ett år tidligere hadde tv-stjernen vært gjennom en spontanabort, så hun la ikke skjul på gleden over å endelig ha blitt mor.

«Jeg er overlykkelig for at vår kjære datter, Sadie Rauch, har kommet. Hjertene våre er sprekkeferdige av kjærlighet for henne», strålte skuespilleren, og dedikerte resten av teksten til andre som har mistet sitt ufødte barn.

«Jeg vil aldri ta for gitt hvor vanskelig denne veien har vært. Til dere som fremdeles befinner dere på veien: Jeg sender dere masse kjærlighet«, skrev hun etterfulgt av mange hjerter.

Fikk en sønn

Nå, nesten to og et halvt år senere, slipper Melissa Rauch jubelen løs nok en gang.

Nylig ble hun mamma til en gutt som har fått navnet Brooks. Det avslører hun mandag på Instagram til sine over to millioner følgere.

«Jeg er utrolig takknemlig og overlykkelig over å annonsere fødselen til sønnen vår, Brooks Rauch. Han kom nettopp til verden og vant hjertene våre med én gang».

Videre takker «Big Bang Theory»-stjernen leger og sykepleiere som står på i disse dager og som stiller på jobb til tross for omstendighetene vi alle befinner oss i.

«Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er over at denne lille gutten er en del av familien vår. Og det er en underdrivelse å kalle det en surrealistisk tid å bringe nytt liv til verden», skriver hun.

I en artikkel for magasinet Glamour åpner 39-åringen også opp om frykten for å føde under corona-pandemien. Spesielt ille synes hun det var å tenke på at ikke ektemannen kunne være til stede.

«Angsten for å føde uten et støtteapparat på slep og bekymringene rundt det å komme inn på et sykehus under en pandemi, var mye å ta inn over seg. Så jeg prøvde å forberede meg så godt jeg kunne på et scenario jeg aldri hadde sett for meg: Å fylle bagen til sykehuset med desinfiserende våtservietter og å øve på å puste i en maske som om jeg trente til et dystopisk maraton», skriver hun blant annet mandag.

Vis mer

Da fødselen gikk i gang ble uansett hovedfokuset å konsentrere seg om å få ut babyen.

«Man får ikke tid til å tenkte på pandemien, frykten for å være alene eller sinnet over å ikke ha en partner til å slå på gjennom de helvetes riene. Jeg hadde en jobb å gjøre. Sykepleierne, legene og mannen min, som måtte se fødselen via FaceTime, fikk meg til å føle meg trygg likevel», deler hun.

Slet med skyldfølelse

Det var i 2016 at Rauch mistet sitt ufødte barn. Spontanaborten resulterte i dyp sorg og depresjon.

«Du går nødvendigvis ikke til en begravelse eller tar deg fri fra jobb for å sørge, men det forandrer ikke det faktum at noe verdifullt er blitt uventet tatt fra livet ditt», delte hun ett år senere - også den gang i Glamour.

Etter den vonde opplevelsen følte skuespilleren en konstant redsel for at det skulle skje igjen.

«Spontanabort fortjener å være på listen over de verste medisinske begrep noensinne, som i tillegg gir en stor skyldfølelse. For meg føltes det øyeblikkelig som om det var min skyld, at jeg på en eller annen måte hadde båret fram babyen feil», skrev hun i Glamour-artikkelen den gang.

Til slutt fant Rauch og ektemannen ut at det hjalp å kalle det noe annet.

«I en periode begynte ektemannen min og jeg å si til hverandre – uten å fornærme babyen så klart – at babyen hadde stukket av i stedet».

BEKYMRET: Louise Angelica Riise blir bekymret i «Kjendismødre» når hun får blødninger flere uker etter fødselen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Veronica Maggio avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer