BEKLAGER SEG: - Jeg føler for den smerten hun sikkert føler. Jeg er lei meg for at jeg fortsatte mitt forhold til ham, sier en av Tiger Woods mange elskerinner, Joslyn James.
BEKLAGER SEG: - Jeg føler for den smerten hun sikkert føler. Jeg er lei meg for at jeg fortsatte mitt forhold til ham, sier en av Tiger Woods mange elskerinner, Joslyn James.Vis mer

- Han sa at han elsket meg

Men nå ber en av Tiger Woods elskerinner kona om unnskyldning.

SEHER.NO:  Sannheten er vond å svelge, og nå vil en av Tiger Woods (34) mange elskerinner, Joslyn James, prøve å gjøre godt igjen mye av det hun kan ha ødelagt ved å slippe en internettside full av sexmeldinger golfstjernen skal ha sendt henne.
 
- Jeg gikk ikke ut med web-siden som en revansj eller fordi jeg var sjalu. Jeg ville bare at sannheten skulle komme fram, sier James i et intervju med Extra.

Selv om forholdet mellom dem innebar massevis av røff sex, insisterer Joslyn på at det de hadde var mer enn det.
 
- Han fortalte meg at han elsket meg mange, mange ganger, hevder Tigers eks-elskerinne, som samtidig benytter anledningen til å si unnskyld til golfessets svenske kone, Elin Nordegren (30).

- Jeg føler for den smerten hun sikkert føler. Jeg er lei meg for at jeg fortsatte mitt forhold til ham, sier hun i intervjuet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Elin raser over kølle-comback