- Han sa at den norske jenta bare var en venn

Fotballstjernen Peter Crouch måtte forklare seg for modellkjæresten etter de avslørende bildene.

FORSVARER KJÆRESTEN: Kjæresten til fotballstjernen Peter Crouch, modellen Abigail Clancy, hevder hun tror ham når han sier at ingenting skjedde mellom ham og en norsk flyvertinne på byen i Dubai tidligere denne måneden. Foto: Stella Pictures
FORSVARER KJÆRESTEN: Kjæresten til fotballstjernen Peter Crouch, modellen Abigail Clancy, hevder hun tror ham når han sier at ingenting skjedde mellom ham og en norsk flyvertinne på byen i Dubai tidligere denne måneden. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den engelske landslagsstjernen i fotball, Peter Crouch (30), har nektet å kommentere mandagens nyhet i engelske medier om at han skal ha sjekket inn på et hotell i Dubai sammen med en norsk flyvertinne, mens hans modellkjæreste Abigail Clancy (25) forbedte seg på å føde deres datter i London.

En engelsk avis har trykket bilder av gjesteboken hvor Crouch først sjekket inn under navnet «Peter Johnson», før han senere endret til sitt rette etternavn.

Avisen skal også ha sett bilder fra overvåkingskameraene på hotellet, som ikke etterlater tvil om at det er Tottenham-spilleren som kom sammen med den norske kvinnen.

Tror på kjæresten
Nå tar Abigail Clancy bladet fra munnen, og hevder at Crouch har sverget overfor henne at han ikke har gjort noe galt.

Hun ber nå om ro rundt seg selv, Crouch og deres datter Sophia Ruby.

- Han sa at den norske jenta bare var en venn. Det er ingenting å diskutere og nå vil vi bare konsentrere oss om den lille jenta vår, sier hun til den engelske avisen som omtaler saken.

Måtte forklare seg for de hotellansatte
Crouch skal ha slått følge med den norske flyvertinnen - som Seher.no har valgt å anonymisere -  til hennes hotell etter en kveld på byen i Dubai tidligere denne måneden.

På grunn av strenge lover som hindrer ugifte menn og kvinner å dele rom i det arabiske landet, måtte imidlertid paret svare på spørsmål fra de hotellansatte hva slags planer de hadde.

De to skal ha svart at den norske flyvertinnen kun var innom for å hente noe på rommet sitt, og ifølge den engelske avisen er det ikke noen tegn på at det skal ha skjedd noe romantisk mellom de to.

Crouch har tidligere fått streng beskjed om å holde seg på matta av kjæresten etter at det i 2010 ble kjent at han hadde vært utro med en 19 år gammel prostituert fra Algerie.

Seher.no har vært i kontakt med moren til den norske flyvertinnen, som sier datteren ikke ønsker å kommentere kvelden med den engelske landslagsstjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Besøkte norsk flyvertinne under falskt navn