VISTE FRAM BLÅMERKENE: Tila Tequila hadde synlige blåmerker på armene etter krangelen med eks-kjæresten Shawne Merriman i september. Nå fyrer de to løs på hverandre i retten. Foto: All Over Press
VISTE FRAM BLÅMERKENE: Tila Tequila hadde synlige blåmerker på armene etter krangelen med eks-kjæresten Shawne Merriman i september. Nå fyrer de to løs på hverandre i retten. Foto: All Over PressVis mer

- Han ristet meg som en tøydukke

TV-kjendisen viste fram kraftige blåmerker i retten.

SEHER.NO:  MTV-stjernen Tila Tequila (28) har ikke hatt mye flaks i kjærlighet til tross for at hun to ganger har forsøkt seg i sjekkeprogrammet "A shot at love with Tila Tequila".

I september måtte hun fraktes til sykehus med store blåmerker på armene, etter en krangel med sin daværende kjæreste - NFL-stjernen Shawne  Merriman.

Tirsdag benyttet TV-stjernen den påfølgende rettssaken til å fyre løs mot eks-kjæresten, som hun har anmeldt for mishandling.

Paret skal ha møtt hverandre på nattklubben Stingaree i San Diego 7. september, før Tila ble med Merriman hjem.

Der begynte bråket mellom Shawne og Tila.

- Han ristet meg som en tøydukke, la meg ned på gulvet og tok strupetak på meg, sa Tila i sin forklaring til retten, ifølge nettstedet TMZ.com

Tila hevder eks-kjæresten hadde et kraftig temperement, i tillegg til et narkotikaproblem. Hun hevder han også ofte gjorde narr av hennes biseksualitet.

I retten viste hennes advokater fram bilder av kraftige blåmerker på stjernens armer etter krangelen med eks-kjæresten.

Merriman - som Tila møtte etter sjekkeprogrammene på MTV -har flere ganger benektet anklagene, og hevdet han kun prøvde å holde henne igjen, fordi hun var beruset og han mente det ikke var trygt for henne å forlate huset på egen hånd.

Tila Tequila har valgt å gå til sivilt søksmål mot eks-kjæresten, etter at statsadvokaten i San Diego tidligere i høst henla saken.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
LES OGSÅ: Sjekke-sjokk på MTV