- Han ringer henne i fylla

Robert Pattinson klarer ikke å holde seg unna sin utro kjæreste.

RINGER STEWART I FYLLA: Robert Pattinson skal ha drukket tett den siste tiden og ringt sin utro kjæreste Kristen Stewart flere ganger i fylla, ifølge bladet InTouch. Foto: Stella Pictures
RINGER STEWART I FYLLA: Robert Pattinson skal ha drukket tett den siste tiden og ringt sin utro kjæreste Kristen Stewart flere ganger i fylla, ifølge bladet InTouch. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robert Pattinson (26) flyttet raskt ut fra hjemmet han delte med sin kjæreste og kollega fra de populære «Twilight»-filmene, Kristen Stewart (22), da hun i juli innrømmet å ha vært utro mot ham.

Etter at Stewarts affære med den gifte «Snow White & The Huntsman»-regissøren Rupert Sanders ble kjent, har Pattinson søkt hos familien til sin gode venninne Reese Witherspoon, som han spilte sammen med i filmen «Vann til elefantene».

Men en kilde nær Pattinson sier til bladet InTouch at skuespilleren ikke klarer å holde seg unna Stewart, selv om han er sint og såret på grunn av utroskapen.

Den siste tiden skal han flere ganger ha ringt henne, etter å ha drikket tett.

- Han ringer henne i fylla, men det er mye stillhet på telefonen, fordi de vet ikke hva de skal snakke om.


Pattinson har ifølge kilden drukket tett den siste tiden, men nektet å høre på vennene sine, som han har bedt ham droppe all kontakt med Kristen.

Kristen på sin side skal være desperat etter å få kjæresten til å tilgi henne.

Tidligere denne uken hevdet kilder nær henne at hun knapt har vært ute av rommet sitt i hjemmet til vennen Giovanni Agnelli, hvor hun har søkt ly for mediestormen.

- Hun gråter kontinuerlig, og vil ikke snakke med noen. Hun trøstespiser iskrem og har ikke dusjet på flere dager.

- Hjertet hennes er knust, i tillegg til at hun føler seg ydmyket, sier en kilde nær Stewart ifølge Daily Mail.

Torsdag ble det også kjent at Stewart nekter å komme på premieren til sin nye film «On the road». fordi hun er for flau til å vise seg offentlig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har ikke dusjet på flere dager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer