- Han rev av seg t-skjorta og ble vill

Justin Bieber skal ha vært involvert i slagsmål med blodig utfall.

BLODIG: En mann skal ha blitt slått ned, og det er blitt funnet blod på stedet. Bieber skal imidlertid ikke være under mistanke. Foto: FameFlynet Sweden
BLODIG: En mann skal ha blitt slått ned, og det er blitt funnet blod på stedet. Bieber skal imidlertid ikke være under mistanke. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
SEOGHØR.NO: Justin Bieber (19) skal angivelig ha vært involvert i et blodig slagsmål utenfor en nattklubb i Southampton i nærheten av New York, natt til lørdag. Det melder Huffington Post.

19-åringen skal ha ankommet South Pointe-klubben rundt klokken to på natten, sammen med fire livvakter.

Gjengen tok over VIP-rommet i klubben, men det hele hetet seg opp da Bieber røk i tottene på en mannlig nattklubbgjest.

Ifølge New York Daily News skal krangelen ha oppstått etter at mannens kvinnelige venn forsøkte å snakke med Bieber, men ble avvist.

- Bieber rev av seg t-skjorta og ble helt vill. Han skrek, forteller en kilde til nettstedet.

Deretter skal sangstjernen ha forlatt nattklubben, og ble fraktet til parkeringsplassen, der kjøretøyet hans var plassert.

Men den mannlige nattklubbgjesten skal ha fulgt etter.

Akkurat hva som skjedde på parkeringsplassen er uklart, men kilder forteller nettstedet TMZ.com at mannen skal ha blitt slått ut, og det skal være funnet blod på stedet i etterkant.

Biebers representanter slår imidlertid tilbake mot rykter om at sangstjernen personlig deltok i noen slåsskamp. Han skal heller ikke være mistenkt i saken, men det er hans livvakter. 

Justin Bieber har foreløpig ikke uttalt seg i saken.

LES OGSÅ: Nye narkofunn i Biebers buss