Kim Kardashian:

- Han rettet en pistol mot meg

Kim Kardashians første ord etter ranet har kommet fram. 

RANET: I oktober i fjor ble Kim Kardashian West ranet i Paris. Foto: NTB scanpix
RANET: I oktober i fjor ble Kim Kardashian West ranet i Paris. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var tidlig i oktober i fjor at realitystjerna Kim Kardashian West ble ranet i Paris. Flere maskerte menn brøt seg inn i luksusleiligheten hennes i Paris, bandt henne fast og forlot åstedet med verdier til flere millioner kroner.

Stjerna beskriver mennene som ranet henne i Paris i fjor som «ganske uerfarne». Det har kommet fram etter at dokumenter fra de første avhørene av Kardashian har blitt offentliggjort.

- Rettet en pistol mot meg

- Det merket jeg på måten de bandt meg på, har hun forklart til politiet.

Det er ukebladet Le Journal du Dimanche som ifølge People skriver dette, angivelig ut fra realitystjernens vitnemål til politiet.

En av ranerne spurte henne, «med sterk fransk brytning», hvor ringen hennes var.

- Den lå på nattbordet, men jeg svarte at jeg ikke visste. Da rettet han en pistol mot meg, skal Kardashian West ha forklart ifølge ukebladet.

Den kostbare, 20 karats diamantringen var en gave fra ektemann Kanye West – og er ikke kommet til rette, til tross for at politiet har pågrepet en rekke mistenkte.

Fant DNA-spor

Mirror skrev forrige uke at politiet i Paris bekreftet at en av gjerningspersonene etterlot seg DNA på åstedet, som skal ha sørget for at den kriminelle banden ble fakket. Etter ranet skal de ifølge RTL ha forlatt åstedet på sykler og til fots.

Til Reuters forklarte en politikilde i høst at de fem gjerningspersonene hadde på seg masker og klær som minnet om politiuniformer.

Kardashian ble ranet den 3. oktober i fjor i den franske hovedstaden.

Ranerne tok med seg smykker verdt flere millioner etter å ha bundet Kardashian og stengt henne inne på badet, ifølge BBC.

DRAMATISK: Det var bak disse dørene i Paris at Kim Kardashian ble brutalt ranet i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Det var bak disse dørene i Paris at Kim Kardashian ble brutalt ranet i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun ble holdt i badekaret fram til ranerne forlot åstedet. Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet i Paris.

- De skulle skyte meg

Tre måneder etter at realitydronningen ble brutalt overfalt og ranet i Paris, snakket hun for første gang ut om den skjebnesvangre oktobernatta.

Det er i et 30 sekunders promoklipp til en kommende episode av familiens realityserie, sluppet tv-kanalen E!, at 36-åringen bryter tausheten.

Sittende i en sofa, sammen med søstrene Khloé og Kourtney, lar realityprofilen tårene trille.

«De skulle skyte meg bakfra. Det var ingen utvei. Jeg blir så opprørt av å tenke på det», forteller Kardashian.

Ifølge CNN skal 36-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve.

Mens Kardashian ble liggende hjelpesløs i et badekar, skal stjernas stylist og gode venninne, Simone Harouche, ha gjemt seg på et annet baderom i underetasjen.

Da ranerne omsider forlot stedet, etter omlag fem minutter, hadde Harouche sendt tekstmeldinger til Kardashians livvakt, Pascal Duvier, og 35-åringens storesøster, Kourtney Kardashian. Hvem av dem som ringte nødtelefonen er foreløpig uvisst - men begge befant seg i Paris.

LES OGSÅ: - De bør ikke være i samme rom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer