Courtney Love om Johnny Depp:

- Han reddet livet mitt

Courtney Love forteller at Johnny Depp reddet livet hennes.

STØTTE: Sanger og skuespiller Courtney Love viser støtte til Johnny Depp. Foto: Photo Image Press / Splash News / NTB
STØTTE: Sanger og skuespiller Courtney Love viser støtte til Johnny Depp. Foto: Photo Image Press / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den mye omtalte rettssaken mellom det tidligere kjendisekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) skal etter planen nærme seg veis ende i slutten av mai måned.

Rettssaken har blitt fulgt av millioner av mennesker, og har hittil rukket å skape massive overskrifter i internasjonal presse.

Nå er det sanger og skuespiller Courtney Love (57) som viser sin støtte til den verdenskjente filmstjernen.

- Reddet meg

Den tidligere vokalisten tok nemlig til Instagram i helgen for å snakke om en traumatisk hendelse som fant sted for flere tiår tilbake. Det skriver en rekke medier, deriblant Page Six. Instagram-innlegget har i etterkant blitt fjernet.

Love la ut en video hvor hun mimret tilbake da «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren reddet livet hennes, etter at hun tok en overdose i 1995 utenfor nattklubben The Viper Room.

- Jeg vil egentlig ikke forme meg en mening offentlig. Jeg vil bare fortelle deg at Johnny ga meg hjerte-lunge-redning i 1995 da jeg tok overdose utenfor The Viper Room, sa hun i videoen, som ble lagt ut på kontoen til en venn.

Depp er nemlig grunnlegger av nattklubben som befinner seg på Sunset Strip i West Hollywood. På den tiden var det et av de hotteste utestedene hvor kjendisene samlet seg på 1990-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer