Gwen Stefani og Blake Shelton:

- Han reddet livet mitt

Popstjernen slet etter den opprivende skilsmissen fra eksmannen.

LYKKELIGE: Gwen Stefani og Blake Shelton er like forelsket som da de startet sin romanse for fire år siden. Her er de sammen under People's Choice Awards i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Gwen Stefani og Blake Shelton er like forelsket som da de startet sin romanse for fire år siden. Her er de sammen under People's Choice Awards i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fire år siden Gwen Stefani (50) og Blake Shelton (43) forelsket seg og ble kjærester kort tid etter at de begge hadde gått gjennom hvert sitt vanskelige ekteskapsbrudd.

De to jobbet sammen som dommere på «The Voice» og det oppstod søt musikk da de hjalp hverandre gjennom sorgen.

Før Stefani var Shelton gift med countrystjernen Miranda Lambert (36) i fire år, og nå hevder 43-åringen at forholdet til «No Doubt»-sangeren har gjort ham til en bedre person.

- Jeg har faktisk ikke lyst til å huske hvordan jeg var før Gwen. Jeg var en dust mot alle, og se hvor snill jeg er nå, fortalte Blake til Entertainment Tonight nylig.

Vis mer

«Nyter hvert sekund»

Mens Blake og Miranda gikk hver til sitt i juli 2015, kom sjokknyheten om skilsmissen mellom Gwen og ektemannen gjennom 14 år, Gavin Rossdale (53), bare en måned etterpå. Duoen har barna Kingston (13), Zuma (11) og Apollo (5) sammen.

Årsaken til skilsmissen mellom Stefani og Rossdale skal ha vært utroskap.

53-åringen skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann, bak Gwen Stefanis rygg.

Også trebarnsmoren ble emosjonell da hun hørte kjæresten snakke om henne til Entertainment Tonight, og kom med følgende avsløring:

- Blake reddet livet mitt. Alle vet det.

- Dette er den beste tiden i livene våre, og vi hadde aldri forventet at det skulle skje så sent i livet. Så vi prøver å nyte hvert sekund. Det å jobbe sammen på «The Voice» igjen har også vært skikkelig gøy. Jeg elsker å være her og jeg elsker å være sammen med ham, skrøt hun, ifølge nettstedet.

Bryllupsrykter

På Blake Sheltons nye kommende album «Fully Loaded: God's Country» synger turtelduene duetten «Nobody But You» sammen. Sangen handler om hvordan livet blir bedre gjennom et kjærlig forhold.

Låten var opprinnelig kun skrevet for Blake, men i siste sekund bestemte han seg for å høre om kjæresten også ville være med.

- Det var en av de sangene som jeg forelsket meg mer og mer i, hver gang jeg hørte den, forklarte han nylig, ifølge nettstedet, og la til:

- Den passer historien min. Da jeg skulle spille den inn innså jeg at Gwen også måtte være med, for det er vår sang. Jeg synes den er magisk.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nå som Gwen og Blake har vært sammen en god stund dukker det med jevnlige mellomrom opp påstander om at de to venter barn eller planlegger bryllup sammen.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, uttalte blant annet en kilde til Us Weekly i januar.

Nettstedet skrev videre at country-sangeren i lang tid skal ha ønsket å gjøre Stefani til sin kone, men at hun har holdt igjen på grunn av de tre sønnene sine.

- Blake har lenge villet gifte seg med Gwen, men hun har alltid vært utrolig forsiktig fordi hun har tre barn å tenke på, uttalte kilden.

Shelton har selv sagt at han finner de ulike overskriftene ganske så underholdende.

- Når det kommer til disse ryktene, så skal jeg ikke sitte her og si at jeg er sur. Jeg synes det er morsomt. Gjennom årenes løp, så har jeg lært å ta det for det det er, innrømmet han til Entertainment Tonight i juni.

Videre fortalte Blake at hvis han og Gwens liv er så interessant at tabloidpressen ser seg nødt til å dikte opp historier om dem, så ser han på det som et positivt problem.

- Vi har aldri hatt det bedre sammen enn vi har det nå, og vi kunne ikke vært lykkeligere, skrøt han til nettstedet.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Brudd for Hadidi-søstrenes norske stemor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer