- Han reddet livet mitt

Da reality-stjernen ble overrasket av innbruddstyv.

BESKYTTET: Paris Hiltons kjæreste Cy Waits (t.h) scorer mange kjærestepoeng på å være både lojal og ridderlig. Her demonstrerer han sin beskyttende holdning overfor Hilton - hun synes kanskje det er praktisk med en ekstra bodyguard?  Foto: All Over Press
BESKYTTET: Paris Hiltons kjæreste Cy Waits (t.h) scorer mange kjærestepoeng på å være både lojal og ridderlig. Her demonstrerer han sin beskyttende holdning overfor Hilton - hun synes kanskje det er praktisk med en ekstra bodyguard? Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Arving og TV-kjendis Paris Hilton (30) har vært sammen med mange flotte menn, men hittil er det hennes nåværende kjæreste, Cy Waits, som har imponert mest.

Ikke bare er han en sjarmerende og rik forretningsmann, han er også en slags ridder i skinnende rustning som kommer Paris-«prinsessen» til unnsetning.

- Han er så lojal og beskyttende, og han reddet livet mitt. Han er helten min, sier Hilton i et intervju på «Ellen DeGeneres Show» ifølge RadarOnline.

- Jeg ble overrasket av en innbruddstyv for noen måneder siden, og Cy... stoppet ham, forklarer hun til programlederen.

I august 2010 ble nemlig Hilton overrasket av en innbruddstyv i sitt hjem i Hollywood en tidlig tirsdagsmorgen. Den psykisk ustabile innbruddstyven, Nathan Parada, hadde kjøpt et «kjendiskart» for å finne Hiltons hus - og var utstyrt med en stor kjøkkenkniv og en jaktkniv, skriver Stupidcelebrities.

Og ridder-Waits viste seg å være god å ha i denne situasjonen. Det var han som først hørte innbruddstyvens ankomst og som gikk ned i førsteetasje for å undersøke. Der så han den bevæpnede Parada stå og kikke inn gjennom et vindu.

Waits var selv bevæpnet med pistol, så han gikk ut av huset og tok saken i egne hender. Han skal ha trukket våpen og bedt tyven om å slippe de farlige knivene og legge seg ned på bakken. Slik klarte han å kontrollere inntrengeren til politiet ankom åstedet.

Og kjærestens ridderlighet er altså helt etter Hiltons hjerte.

- Han behandler meg som en prinsesse. Han kjøpte nettopp en bil i bursdagsgave til meg, det er bare så søtt, kurrer hun videre i intervjuet...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake på catwalken syv uker etter fødselen!