SJALU: Vanessa Paradis nekter at Johnny Depp skal filmes i intime situasjoner med Angelina Jolie.     Foto: AP/Scanpix
SJALU: Vanessa Paradis nekter at Johnny Depp skal filmes i intime situasjoner med Angelina Jolie. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Han prøver nå å komme seg ut av prosjektet

Vanessa Paradis vil ikke at Johnny Depp skal spille inn en sexscene med Angelina Jolie - som stjal Brad fra Jennifer Aniston på akkurat den måten...

SEHER.NO: Det er liten tvil om at Johnny Depp (46) og Vanessa Paradis (37) er to usedvanlig vakre mennesker. Hun er en en populær modell, og han har stukket av med titler som "verdens kjekkeste mann" flere ganger.

Men nå truer en annen vakker dame familieidyllen, nemlig skuespiller Angelina Jolie (34). Jolie og Depp har hovedrollene i filmen The Tourist, og det er visse scener her, som skaper uro i paradis. Det skriver New York Post

Med de kjente sex-scenene mellom Angelina og Brad Pitt fra filmen «Mr and Mrs. Smith» ferskt i minne, skal Vanessa Paradis ha nektet Johnny å filme intime situasjoner med Jolie.


Den seksualiserte innspillingen av «Mr and Mrs. Smith» (2005) regnes av mange som selve årsaken til bruddet mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston.

Selv om Depp og Jolie allerede har vært på filmsettet i Venezia i flere dager, prøver Paradis å få Depp til å hoppe av prosjektet.

Og selv om det er månedevis siden det ble klart at Depp skulle spille rollen som en turist som blir forført av en Interpol-agent (Jolie), er det helt nylig at Paradis skal ha oppdaget at manuset inneholdt en lang og seksuell scene mellom de to.

- Han prøver nå å komme seg ut av prosjektet, men vi vet ikke om han greier det. Mulige erstatninger kan være Leonardo Di Caprio eller Brad Pitt, sier en kilde til avisen.

Ifølge manusforfatter Julian Fellowes er det en het dusjscene som har fått sinnet i kok hos Paradis.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Angelina skapte togkaos i Paris