Britney Spears' kjæreste:

- Han prøver å kontrollere forholdet vårt

Sam Asghari sparer ikke på kruttet når han beskriver sin egen svigerfar.

STØTTESPILLER: Britney Spears og Sam Asghari har vært kjærester siden 2016, og han står trygt ved hennes side i kampen mot hennes far. Foto: Splash News/ NTB
STØTTESPILLER: Britney Spears og Sam Asghari har vært kjærester siden 2016, og han står trygt ved hennes side i kampen mot hennes far. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag raser Britney Spears' (39) kjæreste, Sam Asghari (27), mot faren hennes, Jamie Spears (68), på sosiale medier.

I en post på sin historiefunksjon på Instagram skriver han følgende om 68-åringen - som har hatt en sentral rolle i artistens vergemål siden 2008.

«Det er viktig at folk forstår at jeg har null respekt for noen som prøver å kontrollere forholdet vårt og hele tiden stikker kjepper i hjulene på oss. Min mening er at Jamie er en skikkelig pikk», deler han, og fortsetter:

RASER: Sam Asghari holder ikke tilbake når han beskriver Jamie Spears. Foto: skjermdump fra Instagram/ Sam Asghari
RASER: Sam Asghari holder ikke tilbake når han beskriver Jamie Spears. Foto: skjermdump fra Instagram/ Sam Asghari Vis mer

«Jeg kommer ikke til å gå inn i detaljer for jeg har alltid respektert privatlivet vårt, men samtidig så kom jeg ikke til dette landet for å undertrykke meningene mine og friheten min», står det avslutningsvis.

En advokat for Jamie Spears har ikke besvart Peoples henvendelse om å kommentere.

Ny dokumentar skaper reaksjoner

Britney er for tiden involvert i en juridisk kamp mot faren. Hun har selv gjort det klart at hun ikke lenger ønsker at han skal ha ansvaret for økonomien hennes, og fjoråret bød derfor på en rekke møter i retten på bakgrunn av dette.

I helgen kom den nye dokumentaren «Framing Britney Spears», som er produsert av The New York Times, og som følger Britneys vei til berømmelse.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Dokumentaren gjør også et dypdykk inn i stjernens rettspålagte vergemål og måten hun ble behandlet på av mediene fra tenåring til voksen.

ISFRONT: Forholdet mellom Jamie Spears og datteren Britney er svært betent. Foto: AP Photo/NTB
ISFRONT: Forholdet mellom Jamie Spears og datteren Britney er svært betent. Foto: AP Photo/NTB Vis mer

Det tok ikke lang tid før dokumentaren skapte reaksjoner, og spesielt mediedekningen rundt sangstjernen har fått flere til å reagere.

Kjærestens utbrudd kommer altså i kjølevannet av dette.

Også tidligere i dag, tirsdag, uttalte Sam Asghari seg. Dog, i en i en litt mildere variant.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

I en uttalelse til People uttrykket Asghari sitt håp om parets fremtid samtidig som han takket Spears' fans for all støtte.

- Jeg har aldri ønsket noe annet enn det beste for min bedre halvdel og vil fortsette å støtte henne når hun følger drømmene sine, og skape fremtiden hun ønsker og fortjener, sa 27-åringen, og la til:

- Jeg er takknemlig for all kjærligheten og støtten hun mottar fra fans over hele verden, og jeg gleder meg til en normal, fantastisk fremtid sammen.

Britney Spears har for øvrig ikke godkjent dokumentaren selv enda.

Etter at dokumentaren kom ut har blant annet artist Miley Cyrus (28), «Sex and the City»-stjernen Sarah Jessica Parker (55) og sangeren Bette Midler (75) vist sin støtte til «Toxic»-sangeren.

Både Parker og Midler har delt hvert sitt Twitter-innlegg med emneknaggen #FreeBritney.

Emneknaggen har gått viralt de siste årene og ble startet av en gruppe av popstjernens fans, som hevder at Spears' far kontrollerer, manipulerer og utnytter datteren - og hennes mentale helse. Han har selv hevdet at dette er en vits.

Miley Cyrus på sin side benyttet opptredenen sin i anledning Super Bowl, som fant sted natt til mandag, til å uttale følgende fra scenen:

«Vi elsker Britney».

LES OGSÅ: Nye detaljer om dødsulykken til Kobe Bryant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer