PRØVDE SEG: Mick Jagger la an på Katy Perry da hun var 18 år gammel. Perry ga venninnen sin til ham. Her er de sammen på scenen tidligere i år. Foto: Getty Images/All Over Press
PRØVDE SEG: Mick Jagger la an på Katy Perry da hun var 18 år gammel. Perry ga venninnen sin til ham. Her er de sammen på scenen tidligere i år. Foto: Getty Images/All Over PressVis mer

- Han prøvde seg på meg da jeg var 18

Men Katy Perrys handling var av den overraskende sorten...

18 ÅR: Slik så Perry ut som 18-åring. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
18 ÅR: Slik så Perry ut som 18-åring. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Som 18-åring var Katy Perry (29) en lovende nykommer i artistbransjen. På den tiden fikk hun muligheten til å jobbe med selveste Mick Jagger, frontfigur i Rolling Stones.

I et intervju med radiostasjonen Nova FM i Australia kom hun med en avsløring fra tiden med Jagger. Superstjernen prøvde seg nemlig på henne.

- Jeg var faktisk på middag med Jagger en gang, og han la an på meg da jeg var 18 år gammel. Det er lenge siden, og han har alltid vært veldig snill, sa Perry ifølge RadarOnline.com.

Da spurte en av radiovertene hvordan man gir en legende som Jagger avslag på noe sånt. Og Perrys svar kom overraskende på:

- Man tar med venninnen sin, sånn at hun tar ham i stedet. Jeg ofret venninnen min, sa Perry.

Artikkelen fortsetter under bildet.Perry kom nylig med et råd til dagens kvinnelige popstjerner, nemlig at de skal holde klærne på. Hun har nemlig sett seg lei på at alle skal vise seg nakne hele tiden.

- Jeg snakker ikke om noen spesielle personer. Jeg snakker om alle. Det er som om alle er nakne hele tiden. Jeg tenker: «Få det der vekk»! Vi vet at du har det. Jeg har det også. Jeg har kledd av meg noen ganger. Og jeg dømmer ikke. Jeg sier bare at det kan være OK å spille det kortet i blant. Men noen ganger er det også fint å spille andre kort, sa hun til radiostasjonen NPR.

Perry har tidligere vært sammen med musiker Justin York, sanger Matt Thiessen, skuespiller Johnny Lewis og rapper Travis McCoy. Hun var gift med den britiske komikeren Russell Brand, men forholdet tok slutt rundt nyttårsaften 2011.

Nå for tiden er hun sammen med John Mayer.

LES OGSÅ: Katys råd: - Ikke gjør dette!