- Han prøvde å kvele meg

Politiet måtte sparke inn døren da Lindsay Lohan og hennes russiske forlovede røk i tottene på hverandre.

BLE OPPSØKT AV POLITIET: Lindsay Lohan og forloveden Egor Tarabasov skal ha kranglet heftig i helgen. Nå ber skuespilleren om å få løse problemene dem imellom i fred.  Foto: Xposure
BLE OPPSØKT AV POLITIET: Lindsay Lohan og forloveden Egor Tarabasov skal ha kranglet heftig i helgen. Nå ber skuespilleren om å få løse problemene dem imellom i fred. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen overrasket skuespiller Lindsay Lohan (30) fansen ved å anklage forloveden sin, den russiske milliardæren Egor Tarabasov (23), for å være utro.

Nå er det blitt avdekket at det nyforlovede paret angivelig hadde en svært opphetet krangel den samme helgen.

Nettstedet TMZ skriver at politiet måtte sparke ned døren til Lohans leilighet i London lørdag morgen, etter å ha mottatt et anrop om at en kvinne var i nød på adressen.

Scotland Yard opplyser til TMZ at da polititjenestemennene kom seg inn i leiligheten, fant de den tom og forlatt. Politiet klarte til slutt å oppdrive paret og fastslo at de begge var i orden.

- Prøvde å kvele meg

Nettstedet Life & Style henviser imidlertid til et dramatisk videoopptak tatt av en person som skal ha vært vitne til krangelen mellom Lohan og forloveden.

Naboer skal ha hørt «Mean Girls»-skuespilleren rope desperat om hjelp inne fra leiligheten lørdag morgen:

- Vær så snill, vær så snill, vær så snill. Han tok nettopp kvelertak på meg. Han tok nesten livet av meg. Alle vil få vite det. Kom deg ut av huset mitt, skriker Lohan i videoen ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer