<strong>BESKYLDES FOR KVELNINGSFORSØK:</strong>  Countrystjernen Rodney Atkins risikerer lang fengselsstraff etter at kona Tammy har beskyldt ham for å prøve å kvele henne med en pute. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR KVELNINGSFORSØK: Countrystjernen Rodney Atkins risikerer lang fengselsstraff etter at kona Tammy har beskyldt ham for å prøve å kvele henne med en pute. Foto: All Over Press Vis mer

- Han prøvde å kvele meg med en pute

Countrystjernen ble arrestert etter at kona ringte politiet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den populære country-stjernen Rodney Atkins (42) risikerer å bli idømt en langvarig fengselsstraff etter at hans egen kone har beskyldt ham for å ha forsøkt å kvele henne med en pute.

Kvelningsforsøket skal ha skjedd i forbindelse med en kraftig krangel ektefellene hadde den 21. november.

- Han prøvde å kvele meg med en pute, skal Tammy Atkins ha forklart til politiet, ifølge rettsdokumenter nettstedet TMZ.com har fått tak i.

Hun skal også ha beskyldt ektemannen for å kastet henne gjennom gangen i deres hus, mens deres 10 år gamle sønn Elijah oppholdt seg i samme hus.

Det var Tammy selv som kontaktet politiet via nødnummeret 911, som arresterte ham og satte ham i varetekt.

Rodney Atkins har siden blitt løslatt mot kausjon, og har nå begjært skilsmisse fra kona.

Den profilerte artisten - som i 2006 ble hedret med Grammypris i klassen «Beste nye mannlige vokalist» - hevder han er totalt uskyldig, og at kona lyger for å skade ham.

- Mr. Atkins hadde ikke noe annet valg enn å be om skilsmisse. Han er takknemlig for at fansen står ved hans side, og er sikker på at sannheten vil komme fram, sier en talsmann for stjernen til TMZ.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg dum da vi måtte gå med maske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer